ZVEZDAN OBRISAO PRLJAVI POLNI ORGAN O ANĐELIN PEŠKIR! Robijaš se hladnokrvno sveti bivšoj, želi da joj prenese Majinu POLNU BOLEST?! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zadruga

21.04.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić šokirao je javnost užasnim postupkom pred kamerama!

ZVEZDAN OBRISAO PRLJAVI POLNI ORGAN O ANĐELIN PEŠKIR! Robijaš se hladnokrvno sveti bivšoj, želi da joj prenese Majinu POLNU BOLEST?! (VIDEO)

Foto: printscreen/instagram

Bivši robijaš Zvezdan Slavnić otišao je korak dalje, te je svoju 23 godine mlađu ljubavnicu, Crnogorku Anđelu Đuričić, prevario sa rijaliti zvezdom Majom Marinković, kojoj otimanje momaka i muževa nije strano. Međutim, većina gledalaca rijalitija "Zadruga" nije očekivala ovakav ishod, te su zabezeknuto gledali scene žestoke tuče između bivšeg para.

Ipak, najskandaloznija stvar koja se desila tokom jučerašnjeg dana, a koja je mnogima promakla, jeste činjenica da je Slavnić u jednom momentu iskalio bes prema frizerki iz Đenovića tako što je svoj prljavi polni organ ćutke obrisao o njen peškir u izolaciji.

 

 

Đuričićeva je nešto kasnije ušla u praznu izolaciju kako bi pokupila sve svoje stvari i iselila se iz harema svog bivšeg dečka, te u jednom momentu potvrdila da se radi baš o njenom peškiru.

- Nema više ovde ništa moje, sve sam uzela... Apsolutno ništa više, neka mu ova dva moja peškira - promrljala je Anđela sebi u bradu.

Međutim, ovo ne bi trebalo ni da čudi, jer Zvezdana već bije glas da u rijalitiju, umesto da se okupa, ličnu higijenu održava vlažnim maramicama, kao i da je osvetoljubiv. Đuričićeva je za dlaku izbegla još jednu neprijatnost pred milionskim auditorijumom, dok će bivši robijaš uskoro morati da poseti urologa, kako sa podsmehom pričaju zadrugari.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading