OSVANULO GOLO TELO ANĐELE ĐURIČIĆ! Crnogorka kao od majke rođena, bez blama pokazala čime raspolaže! (VIDEO 18+)

Autor: P. R.

Zadruga

21.04.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon raskida sa Zvezdanom Slavnićem, Anđela Đuričić nije gubila vreme, te je brzo pokazala čime raspolaže.

OSVANULO GOLO TELO ANĐELE ĐURIČIĆ! Crnogorka kao od majke rođena, bez blama pokazala čime raspolaže! (VIDEO 18+)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Kolo sreće se okreće! Anđela Đuričić, imala je razne zabrane za oblačenje dok je bila u vezi sa bivšim robijašem Zvezdanom Slavnićem, a kako su ljubavnici raskinuli nakon njegove žestoke prevare sa Majom Marinković, mlada Crnogorka odlučila je da obuče haljinu koju su joj Bungiši poslali za najradosniji praznik, Vaskrs.

Naime, Đuričićeva se prethodne sezone vešto trudila da sakrije svoje golo telo tokom presvlačenja, ali kako je ove sezone probila led i radila mnogo gore stvari pred kamerama, Anđela više ne brine da li će se njene gole grudi i zadnjica snimiti.

I dok se doskorašnja Slavnićeva ljubavnica presvlačila, milionski auditorujum rijalitija "Zadruge" mogao je jasno da vidi njeno poprsje i pozadinu koja nikoga nije ostavila ravnodušnim.

NECENZURISAN SNIMAK POGLEDAJTE OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (3)

Loading
jasna

21.04.2023 08:10

PREYGODNA I PRELEPA ODUVEK JE

Zoran NS

21.04.2023 17:06

A čime to kokoška raspolaže??? Mozgom u glavi? Nikako! Intelektom? Nikako! To čime ona raspolaže ima svaka treća devojka na ulici, ali to je morate priznati-mizerija da bi neka devojka bila - Top!

Kaja

30.04.2023 19:38

@Zoran NS - Aj ne lupaj,Andjela je preslatka i prezgodna,nije svaka na ulici takva. A to što se jadna zaljubila iskreno u smrdljivog,STROKAVOG,ubicu i klošara je druga priča! Inače nije glupa uopšte.