ANA POKLONILA MAJI I ZVEZDANU ĆEBE ZA VOĐENJE LJUBAVI: Anđela vikala iz petnih žila na Slavnićevu bivšu, pa je nazvala bolesnicom, usledio haos! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

21.04.2023

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela ne može da veruje da Ana Ćurčić podržava aferu Zvezdana i Maje!

ANA POKLONILA MAJI I ZVEZDANU ĆEBE ZA VOĐENJE LJUBAVI: Anđela vikala iz petnih žila na Slavnićevu bivšu, pa je nazvala bolesnicom, usledio haos! (VIDEO)

Foto: ATAImages

Maja Marinković i Anđela Đuričić došle su u sukob tokom današnje emisije "Gledanje snimaka", a Anđela se sve vreme trudila da provuče Anu Ćurčić, bivšu suprugu Zvezdana Slavnića, a najmanje je krivila sebe za sve što joj se dogodilo:

- U poslednje vreme je sve bilo zameranje, nisam znala ni šta mi više zamera. Sve sam radila iz ljubavi prema njemu. Reci mi jednu osobu koja voli, da dođe i kaže da misli da je njen dečko ne voli - govorila je Anđela.

- Sve je on u pravu, ovo mi je postalo prenaporno. Anđeli mogu da budem kriva ja, na prvom mestu Zvezdan, Ana joj nije adresa. Ana je u pravu, mi nismo drugarice, mi smo korektne, nije me čokoladicom nagradila za se*s sa Zvezdanom. After je preskočen, otišli smo direktno u pakao - rekla je Maja.

- Da ti baš posle se*sa sa njim da čokoladicu, budi realna. Da sam ja to uradila, tumačilo bi se da je namerno, tako je. Još će na Aninom ćebetu da vode ljubav, dala im je i njihovo ćebe, meni je ovo ozbiljna bolest - vikala je Anđela.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
djole

21.04.2023 18:43

U ovoj trojci, cetvorci svi su bolesni