ZVEZDANA SU KOMŠIJE PRIJAVLJIVALE ZA AGRESIVNO PONAŠANJE! Bivša zadrugarka RASKRINKALA Slavnića, pa brutalno oplela po Ani: Pored svoje dece je držala MONSTRUMA! (FOTO)

Autor: A.D.

Zadruga

02.04.2023

23:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Batos raskrinkala Zvezdana Slavnića i Anu Ćurčić.

ZVEZDANA SU KOMŠIJE PRIJAVLJIVALE ZA AGRESIVNO PONAŠANJE! Bivša zadrugarka RASKRINKALA Slavnića, pa brutalno oplela po Ani: Pored svoje dece je držala MONSTRUMA! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Bivša zadrugarka Jelena Batos bez dlake na jeziku je na svom Instagram profilu oplela po Zvezdanu Slavniću i Ani Ćurčić.

- Žalite ženu kojoj je pravio tonu scena u kući pred decom koja nisu njegova, pritom joj nije muž i tu je boravio samo kada je na slobodi... kojeg su i komšije prijavljivale za agresivni ponašanje prema komšiluku! Žalite ženu koja je takvog monstruma držala u kući i ispraćala u zatvor, iz zatvora pravac kući deci svih 15 godina! Žalite ženu koja je znala za prevare, znala je sa kakvim monstrumom ima posla i opet se držite njene strane, a ne Anđeline? Ova žena je sve samo ne za žaljenje! Ova žena ima fetiš na opasne muškarce i sada kada ne treba više da mu bude mama i nema više tog života od rizika, onda uđe i plače "Jadna ja, prevario me je!"Jadna ta deca, e to ću vam ja sada reći javno! Jadna ta deca kakvo detinjstvo su imali 15 godina u nazad! - napisala je Jelena, pa dodala:

 

 

- Ova žena ima fetiš na opasne muškarce i sada kada ne treba više da mu bude mama i nema više tog života od rizika, onda uđe i plače "Jadna ja, prevario me je!"Jadna ta deca, e to ću vam ja sada reći javno! Jadna ta deca kakvo detinjstvo su imali 15 godina u nazad!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading