STAN JE PRODALA, DEO DALA ANI, DEO JE ZVEZDAN SPISKAO! Moka otkrio detalje o NEKRETNINI Zvezdanove majke, pa progovorio o naslednikom DAVLJENJU ljubavnice: Alfa mužjak to ne trpi!

Autor:

Zadruga

28.03.2023

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moka Slavnić progovorio o stanu koji je Slavica prodala.

STAN JE PRODALA, DEO DALA ANI, DEO JE ZVEZDAN SPISKAO! Moka otkrio detalje o NEKRETNINI Zvezdanove majke, pa progovorio o naslednikom DAVLJENJU ljubavnice: Alfa mužjak to ne trpi!

Foto: Starsport

Nakon agresivnog ponašanja Zvezdana Slavnića prema njegovoj ljubavnici Anđeli Đuričić, oglasio se i njegov otac Moka Slavnić.

- Mene interesuje samo jedna jedina stvar, a to je njegova ljubav sa Anđelom. Ostalo me ne interesuje, šta ću ja njemu u 46 godina da pričam kako da se ponaša? Obračuni sa Anom, to je njihova stvar. I jedno i drugo su idioti što to daju javno. Objektivno i pošteno, ne ulazim u njihov odnos, to neka oni reše. Nikad ne bih bio na njegovoj strani da je nešto loše radio - priča Moka, pa se osvrće na njegovo davljenje Anđele:

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Moka o Zvezdanu

- Dobio bi dobre batine od mene za takve stvari, jer ja volim kada je on džentlmen. Ona ne može da stane. Voli je, i ona njega, to je tako zaljubljeno stvorenje u njega. Kako to ne vidi, da bude i on malo plastičniji. Nikad nije uradio ništa da ona prestane, a ona ne može da prestane. E onda, alfa mužjak to ne voli. Može kratko. Alfa mužjak to ne trpi. Nikada na drugi način on nije eksplodirao sem kad ona ne može da prestane. Ni to mu ne odobravam. Hiljadu puta sam rekao zašto on i ja nismo bili med i mleko. Zato što ga kritikujem. Beži, boli ga uvo da se druži sa ćaletom koji ga kritikuje. Sine izvuci nešto, znaš da te volim.

Moka je prokomentarisao i izjavu Zvezdanove majke Slavice da je prodala stan kako bi Ana Ćurčić otplatila dugove, a on tvrdi da nije sav novac otišao u Anine ruke.

- Naravno da znam. Ne može da se kaže da je prodala stan zbog Ane, ali je jedan deo para njoj dala. Verovatno da je drugi deo sj**ao Zvezdan. To ne znam, jer važno je naravno da ja to ne saznam. Kao i pre, kada je pravio s*anja, važno je da ja to ne saznam - priča Moka pa priznaje i da je kontaktirao produkciju kako bi stupio u kontakt sa sinom:

Foto: Srdjan Stevanovic

Moka o stanu koji je Slavica prodala

- Pokušavao sam, ignorišu me maksimalno. Okej, ako moja malenkost nije zaslužila da makar odgovor dobijem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

28.03.2023 16:32

Već sam rekla da se sportom NE bavim profesionalno i ne moram znati ko je ova OSOBA, a uvek sam na primer ZNALA ko je Džajić, Aćimović i još neki; za njega sam ČULA KADA MU SE SIN ISTAKAO KAO ŠVALER I KOCKAR -i da je sin sportiste, eto !! ZAKASNIO SI, M.SLAVNIĆU, DA OBJAŠNJAVAŠ, to uz tvoje IME(?)-NE IDE !! Nisi uspeo kao roditelj, da si živ i zdrav i svi da su živi i zdravi. Ali bolje se NE izjašnjavaj, GLEDAMO OVO NA TELEVIZIJI, zakazao si. Kajkav je on TEK KADA NIJE na televiziji... Ej, obleće oko stola kao da će da se porodi, šta mu je, da li je to normalno "GUZICA PUNA PUNDRAVACA". Od velikog šefa trebao je ženu DA TRAŽI na video, pa TEK tada da raskine sa njom, jer je NEŠTO DRUGO DOGOVORIO kada je ulazio...Mator čovek, a kako kaže, sin je sportiste, a PODSTANAR je, ali ZNA DA SE ŠVALERIŠE, i treba da ga neko izdržava... I šta više može da očekuje od ljute i povređene žene, progledala je bre, opametila se bre - dokle više da ga trpi, odvratnu faca. Ej, da radi "SVE ONO" NA TELEVIZIJI SA ONOM POGANJŠTINOM GUTAČICOM, DA SVI TU OGAVNOST GLEDAJU: PORODICA, DECA, POZNANICI, MA I NEPOZNATI, SRAMOTA, NEMA LJUDSKOSTI ... manjak intiligencije, ili NAŠU intiligenciju provocira, peticija - treba ga strpati tamo da ne kvari narod... Kako se USUĐUJE REČ DA KAŽE, BILO KOME, nema ko "u kući", pa da se udruže i isprovociraju ga, pa "da se upiša", nek radi šta hoće, da skače i ostalo, pa nešto preti - izvolte, uradi kad si NEDOSTOJAN dvonožac !!!

Dr No

28.03.2023 16:49

Ipak si ti alfa budala