EMINA MUJIĆ ZBOG HEROINA NA PSIHIJATRIJI! Dalilina majka PREPRODAJE medikamente NARKOMANIMA, ISPLIVALE JEZIVE TAJNE!

Autor:

Zadruga

22.02.2022

08:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalilina majka godinama je pacijent psihijatrijske bolnice, a terapiju koju dobija preprodaje.

EMINA MUJIĆ ZBOG HEROINA NA PSIHIJATRIJI! Dalilina majka PREPRODAJE medikamente NARKOMANIMA, ISPLIVALE JEZIVE TAJNE!

Foto: Republika/Dušan Milenković/printscreen

Dalila Dragojević, Emina Mujić

Dalila Dragojević mesecima unazad privlači najveću pažnju pete sezone rijalitija ''Zadruga'', a veliku zainteresovanost stvara i njen život van rijalitija. Pored njenog odnosa sa sada već bivšim suprugom, Dejanom Dragojevićem, neretko se govori i o njenom odnosu sa roditeljima, kao i njima samima, a sada su se pojavili šokantni detalji iz života njene majke, Emine Mujić.

Republika

Foto: printscreen

Emina Mujić leči se u psihijatrijskoj bolnici

Naime, kako se navodi Emina je zbog bolesti zavisnosti dugogodišnji psihijatrijski pacijent, a kako nema stalni izvor prihoda ona lekove koje dobija kao terapiju preprodaje narkomanima.

- Emina se godinama drogirala. Kao težak heroinski zavisnik lečila se u psihijatrijskoj bolnici „Solina“ u Tuzli - kaže izvor za Alo.

- Neko vreme je bila na lečenju zatvorenog tipa, a nakon što je otpuštena iz bolnice, Mujićeva dobija stalnu terapiju. U pitanju su jaki lekovi, takozvani blokatori, koje zavisnici uzimaju da im organizam ne bi tražio narkotike. Psihijatar joj je prepisao terapiju, a ona je dužna da se na svakih 10 dana prijavljuje u bolnicu, gde njen psihijatar utvrđuje kako lekovi na nju utiču i da li je psihički stabilna - objašnjava izvor koji tvrdi da Emina zloupotrebljava medikamente koje dobija:

Republika

Foto: instagram.com/dalila_dragojevic_official

Emina Mujić prodaje terapiju narkomanima

- Emina nema stalni izvor prihoda i u nedostatku novca ona stabilizatore preprodaje narkotinskim zavisnicima. Sebi kupi zamenske, blaže i jeftinije lekove i na taj način obezbedi novac.

- Upravo zbog toga Dalila nije želela nikada da živi sa majkom. Kada ju je otac izbacio iz kuće, bila je očajna što je primorana da živi kod Emine u Tuzli. Bila je svesna da njena majka nije sposobna za normalan život, te da će pored nje oskudevati u mnogim stvarima. Upravo zbog toga se Dalila brže- bolje udala za Dejana kako bi se sklonila iz te sredine i vratila se kod oca u Šepak - rekao je izvor, koji tvrdi da se Mujićeva godinama bavi crnom magijom.

Republika

Foto: Republika/Dušan Milenković

Dalila nije želela da živi sa majkom

- Pored poroka, Emina je sklona i vradžbinama. Ona godinama posećuje vračeve koji joj pomažu da pravi bajalice. Ona ne krije da se bavi magijom, a okružena je samo ljudima koji žive sličnim načinom života kao ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading