OVO JE MAJKA ANABELE ATIJAS! Živi daleko od Srbije, ćerkinu sudbinu je TEŠKO podnela, a ovako je pričala o GAGIJU! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.02.2022

07:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anabela Atijas ista je svoja majka, a evo kako ona izgleda.

OVO JE MAJKA ANABELE ATIJAS! Živi daleko od Srbije, ćerkinu sudbinu je TEŠKO podnela, a ovako je pričala o GAGIJU! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Pevačica Anabela Atijas neretko ističe koliko je vezana za svoju majku, Jadranku Polutak koja godinama unazad živi u Švedskoj. Anabela je ista svoja majka, a jednom prilikom je pokazala kako je izgledao njihov susret posle nekog vremena.

- Iznenađenje, evo konačno najlepši susret sa njom. Morala sam da podelim sa vama i ovu emociju, nismo se videle godinu dana, a toliko nam se toga izdešavalo. I da znate srećne smo jer smo imale opet priliku da se sretnemo, a moglo je i drugačije. Čuvajte i volite svoje najbliže kao da sutra ne postoji. Čudna su vremena, sve prolazi, pa i mi. Majka - napisala je Anabela.

Republika

Foto: printscreen

Anabela Atijas i njena majka

Njena majka Jadranka je tom prilikom zaplakala i nije mogla da sakrije sreću što vidi ćerku posle toliko vremena, čiju životnu sudbinu inače teško podnosi. Tokom Anabelinog učešća u rijalitiju, Jadranka se oglasila i dala podršku ćerki u sukobima sa Gagijem Đoganijem i ćerkom Lunom.

Republika

Foto: printscreen

Jadranka Polutak

- Gazmen Đogani konačno počinje da puca po šavovima i da ruši imaginarnu sliku o sebi koju je stvorio tokom prethodnih meseci rijalitija! Lik dobrice, koji se ne zamera nikome, dobroćudan... Kad popije na žurki postaje zabavni šmeker, staloženog glasa diskutuje, bez da ima svoj stav! Dolaskom Anabele polako padaju maske Gagija, Marka i Lune - rekla je Jadranka, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading