ŽELJKO JOKSIMOVIĆ ZA RAZVOD TRAŽIO POSEBAN USLOV: Ova BOMBA mu je rodila PRVO DETE, izgleda kao MILION DOLARA, a ovaj detalj je sve ŠOKIRAO! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.02.2022

05:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko Joksimović se sa 23 godine prvi put oženio!

ŽELJKO JOKSIMOVIĆ ZA RAZVOD TRAŽIO POSEBAN USLOV: Ova BOMBA mu je rodila PRVO DETE, izgleda kao MILION DOLARA, a ovaj detalj je sve ŠOKIRAO! (FOTO)

Foto: instagram.com/jjovanajoksimovic

Ćerka Željka Joksimovića, Mina Joksimović objavila je fotografije svoje majke i pokazala kako je izgledala devedesetih. Tako smo saznali da je prva žena Željka Joksimovića pravi avion, a očigledno da je od nje i Mina nasledila lepotu.

Republika

Foto: instagram.com

Željko, Jovana i Mina Joksimović

 

Ova žena je Željku Joksimoviću rodila dete!

Mina je na TikToku objavila kratak video u kome je pokazala kako je njena mama izgledala u mladosti, uz opis ponosno napisala:

 

 

Moja mama je bila ta devojka.

Željko Joksimović se sa prvom ženom, Vesnom venčao sa 23 godine. Kada su se razveli, Željko je takođe, od Srpske pravoslavne crkve zatražio  da poništi taj brak kako bi mogao da se na večnu ljubav pred Bogom zavetuje Jovani, sadašnjoj ženi.

Republika

Foto: printscreen

Prva supruga Željka Joksimovića

 

Željko Joksimović, ukupno ima četvoro dece, iz srećnog braka sa voditeljkom Jovanom,  ima ćerke Anu i Srnu, kao i sina Kostu, a pevač je ćerku Minu dobio u prvom braka sa Vesnom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading