VELIKA TRAGEDIJA U DOMU DRAGANA PETROVIĆA PELETA: Saznao za pogibiju pred sam početak predstave, GLUMAC NEUTEŠAN, OSEDEO PREKO NOĆI!

Autor:

Zabava

22.02.2022

07:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Petrović Pele osedeo preko noći kad je saznao uoči predstave da mu je brat poginuo!

VELIKA TRAGEDIJA U DOMU DRAGANA PETROVIĆA PELETA: Saznao za pogibiju pred sam početak predstave, GLUMAC NEUTEŠAN, OSEDEO PREKO NOĆI!

Foto: e-stock/D. MILENKOVIĆ

Glumac i profesor Dragan Petrović Pele u nedavnom intervjuu javno je govorio o jednom od najtežih trenutaka tokom svog života - kada su mu javili da mu je stariji brat poginuo. Na pitanje kako čovek izdrži tako nešto Pele iskreno kaže:

- Izdrži. To je onaj mehanizam samoobmane. Isto je kao i kad se posečeš. To ne boli odmah, boli kasnije. Nalet adrenalila. U prvom trenutku ne osećaš ništa, onda kad se malo osvestiš osećaš bes pa tek onda tugu."

Vest o tome da mu je brat Zoran poginuo zatekla ga je u pozorištu i to pred sam početak predstave.

Republika

Foto: youtube printscreen

Dragan Petrovič Pele

 

- Saznao sam pred sam početak predstave. Bila je to sećam se 'Kolubarska bitka'. Nije u to vreme bilo mobilnih telefona, neko je javio u pozorište. Pitao sam Mišu Janketića, pošto u toj predstavi on igra glavnu ulogu a ja sam imao 2-3 scene, da li mogu da idem, da li može da igra bez mene. Kaže mi - naravno. Ulećem u neku krntiju od auta koji sam tada vozio i odlazim. Kasnije sam se osvestio. Imao sam 28 godina tada. I kada sam se vratio na Akademiju, vratio sam se kao sed čovek - ispričao je Pele u emisji "TV lica kao sav normalan svet", prenosi "Mondo".

Pele već više od dve decenije radi na FDU. Tu je 1997. došao kao asistent da bi posle nastavio kao profesor. O toj stalnoj fami da se Akademija upisuje preko veze, Pele je svojevremeno govorio u intervjuu za "Kurir."

- Ta fama prati ovaj fakultet od osnivanja. Ali to jednostavno nije istina. Nema veće nesreće od toga da onog ko nije talentovan primite na glumu. Vama će biti prvo problem jer nećete ništa moći da ga naučite. Kao da primate nekoga na Muzičku akademiju a on nema ni malo sluha. S druge strane ono što je mnogo važnije vi takvog čoveka unesrećite za ceo život. Jer on ima završen fakultet al ga niko neće. Može da ima leđa kakva god hoće ali ne vredi. Biće u jednom ili dva projekta i samo će nestati. Bilo je takvih primera i to ljudi koji su imali debela leđa - roditelja, stričeva itd... Oni onda završe privatne fakultete, ali ne vredi. Ako nemate dara ne vredi. Jednostavno ne može - rekao je on.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Olga Odanović

 

Dragan Petrović Pele je u srećnom višegodišnjem braku sa glumicom Olgom Odanović. Imaju sina Jakova i ćerku Lenku, koja je takođe glumica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading