NJEGOVA MAJKA ME JE PESNICOM KRVNIČKI UDARALA: Miljana Kulić otkrila šokantnu tajnu zadrugara, tražim dozvolu da sve obelodanim!

Autor:

Zadruga

14.03.2021

10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana otkrila jezie detalje maltretiranja!

RepublikaFoto: Printscreen/KlikTV
Miljana Kulić moli da sve obelodani!

Naime, Miljana je pred svima otkrila šta joj se, navodno, dešavalo u prošlosti, zbog čega će ići na poligraf.

"Kristijan je 80 posto u pravu, ali ja nisma zaljubljena u njega. Tražim dozvolu Darka Lazića, da se obrati i da kaže da sam ja bila dete, i da sam bila fan... Niko nije bio onakav prema meni kao on! To što kaže da sam se tukla sa njegovom porodicom, ja priznajem da sam preterivala.

Njegova majka me pesnicom udarila u nos. Izvukli su me nasred ulice, šutirali me, kako on, braća, svi oni, a ja ga nikada nisam prijavila. Ako bude ovako provocirao, ja sam spremna da idem na poligraf! On meni jeste bio fizički lep, dopalo mi se kako peva, ja sam hiperbolisala. Ja sam danas kada je bila frka stala ispred da ne bi došlo do haosa. Ja se nikada nisam povlačila, po cenu da ispadnem psihopata. Dok mi majka ne dođe, želim da budem pored Kristijana", rekla je Miljana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Ratko

14.03.2021 11:20

Miljana nasilnica hoće po svaku cenu da postane žrtva.

Odgovori 20 0
Adam

14.03.2021 12:48

@Ratko - A novinari je sramno podržavaju da bi napravili što veći sukob u Zadruzi.

Odgovori 18 0
Duško

14.03.2021 13:12

Miljana je nasilna prema svima. Slušajte mene, bežite od lude žene.

Odgovori 10 0
anja

15.03.2021 14:55

@Duško - "ja priznajem da sam preterivala". Mislis da je dovoljno da priznas da si preterivala i nikom nista, oprosteno ti je. A da li su ljudi imali pravo da se brane od tvog preterivanja, a preterujes onda, sada, i ubuduce.