(VIDEO) KRIJE PROŠLOST KAO ZMIJA NOGE: Isplivao žestok snimak Alena Hadrovića u akciji sa mladim devojkama!

Autor:

Zadruga

13.03.2021

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Alen u žestokom zanosu sa mladim devojkama!

Foto: Instagram/printscreen
Alen u žestokoj akciji!

Alen Hadrović, aktelni zadrugar krije svoju prošlost kao zmija noge. 

Naime popularni učesnik rijalitija pre desetak godina harao je klubovima, glumio u spotovima, provodio se na žurkama u Parovima.

- Menjao je partnerke kao čarape iako se sad predstavlja kao veran momak, pravi balkanac koji traži pravu ženu, nekada je jurio samo devojke lakog morala, tako je i dospeo u spot nekadašnjeg pevača koji je bio ultra popularan u to vreme, žario je i palio po noćnim klubovima - navodi izvor blizak Republici.

- Bio je pravi plejboj, sa ekipom od trojice drugara, pravili su haos u noćnom životu, bili viđeni na svakom prestoničkom dešavanju, a u to vreme se snimao spot pevača Bobana Radosavljevića, za numeru "Rođen loš", a on je bio idealan za tu ulogu, ženskaroš, zgodan, nabildovan, lep, čista suprotnost ovome danas i kako se predstavlja javnosti u Zadruzi - zaključuje izvor

Spot obiluje strastvenim scenama, a kako Alen izgleda kao ljubavnik koji je promenio 5 devojaka u spotu, pogledajte u prilogu ispod:

Foto: youtube.com/printscreen

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading