MAJA I JANJUŠ SE TAJNO VIĐAJU NA AVALI! Bora Santana izneo šokantnu istinu o bivšim zadrugarima

Autor: Milica VELJKOVIĆ

Zadruga

18.08.2020

16:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bora Santana vredno radi nakon treće sezone "Zadruge", pa pored stalnih emisija u "Radio Amneziji", gde sa bivšim zadrugarima komentariše najaktuelnije teme iz rijalitija, on sređuje svoj stan, kupio je automobil, a sprema i neke nove projekte.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Bora Santana

Nedavno je okončao vezu s Milicom Kemez, a za Rijaliti priznaje da je razlog raskida taj što je Milici falila pažnja, ali ne krije da su ostali drugari i da će zajedno biti deo "Zadruge 4".

Koji je razlog raskida s Milicom Kemez?

- Ona je smatrala da joj nisam pružio dovoljno pažnje, to joj je falilo u našoj vezi. Ali nije bilo nikakve prevare ni sa jedne ni sa druge strane. Preterano smo počeli da se svađamo i prosto nismo želeli da to eskalira i dođe do fizičkog sukoba. U jednom momentu smo shvatili da je najbolje da ostanemo drugovi. Ona takođe ulazi u "Zadrugu 4".

Da li ima šanse da se pomirite?

- Definitivno ne, ostajemo drugari, bolje je tako.

Da li to znači da i ti ulaziš u "Zadruga 4"?

- Da, ali ne od početka. Pošto imam neke privatne obaveze. Kao i rad na "Radio Amneziji", kao i druge projekte. Najverovatnije ću ući tri meseca nakon početka. To je zapravo jedan novi koncept, ali može se i povezati sa "Zadrugom" na neki način. "Amnezija" će sigurno trajati do početka četvrte sezone "Zadruge", ali i duže. Planiram da ugostim neke pevače, na primer, Aleksandru Mladenović i Slađu Alegro.

Ko će još biti učesnik četvrte sezone, pored imena za koje već znamo - Kristijan Golubović, Stanija Dobrojević, Lepi Mića, Miljana Kulić...?

- Ulazi Zorica Marković ponovo. Ući će i Luna, ali mislim da neće biti od početka rijalitija, ali da, svakako da ulazi i ona.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official/R-Music Stars Production
Janjuš i Maja

Da li se Maja Marinković viđa tajno s Markom Janjuševićem Janjušem?

- Da, da, viđaju se. Zbog toga ju je i Taki (Majin otac) poslao u stan na Avali. Janjus se nije još uselio kod nje, ali dolazi. A useliće se vrlo brzo. Od ženom će se razvesti, to je izvesno.

Družiš se da Jovanom Tomić Matorom. Da li su se ona i Sanja Stanković pomirile, s obzirom na to da je bila kod nje na rođendanu?

- Baš sam danas sreo Matoru, one su se pomirile, ali su samo u drugarskim odnosima. Nema tu ničega više.

Ugostio si Ivanu Šopić u emisiji, da li misliš da su se njene emocije prema Stefanu ohladile?

- Mislim da je još uvek zaljubljena u Stefana. Dobro se drži.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Stefan Karić i Ivana Šopić

A Stefan?

- Stefan ima novu devojku. Ne znam stvarno ko je u pitanju.

Da li možeš da prokomentarišeš vezu sestre tvoje bivše devojke Mirele Kemez i Radeta Lazića?

- Bili su zajedno, ali oni su već raskinuli. I to nedavno. Trebalo je zajedno da uđu u "Zadrugu 4", ali ona nije htela, pa su odlučili da je najbolje da raskinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading