TAJNA POSLEDNJE DANKINE SLIKE! Tri detalja rešavaju misteriju! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Autor:

Vesti

02.04.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

TAJNA POSLEDNJE DANKINE SLIKE! Tri detalja rešavaju misteriju! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Foto: Facebook, twitter

Srpski telegraf u izdanju za utorak 2. april donosi pregršt važnih i interesantnih priča.

  • TAJNA POSLEDNJE DANKINE SLIKE! Tri detalja rešavaju misteriju!

Policija već sedam dana pretražuje teren oko Banjskog polja tragajući za Dankom Ilić (2), saslušava sve koji su u vezi s ovim slučajem nestanka i prikuplja podatke sa svih strana. Međutim, svakodnevno u javnost isplivaju novi detalji, od kojih su neki zaista zbunjujući. Poslednja fotografija male Danke na dedinom imanju s kog je nestala jedna je od tih zagonetki. 

  • KOSTINA MAJKA SE CEREKA U KAFIĆU DOK JE GLEDAJU RODITELJI ŽRTAVA! Ženo imaš li ti duše!

Miljana Kecmanović, majka dečaka-monstruma koji je u školi "Vladislav Ribnikar" ubio devetoro učenika i školskog čuvara, ni juče na su|enju nije pokazala ni trunku kajanja zbog masakra koji je počinio njen sin Kosta.

 

  • ŽIVELA SAM SAMO U 16 KVADRATA SA BRATOM KOJI JE UMRO U 21. GODINI! Pevačica Edita o najtežim danima!

Pevačica Edita Aradinović progovorila je o odrastanju, te priznala da im nije bilo nimalo lako, te da najranije detinjstvo pamti po skučenom prostoru, u kom je boravilo njih petoro. Naime, sva razdragana i vesela, kakva je inače, u emisiji "Razotkrivanje" prisetila se perioda iz ranog detinjstva, kad je živela s roditeljima, sestrom i bolesnim bratom u svega 16 kvadrata.

  • SRBIJU GAZE ZBOG PUTINA I ZELENSKOG! Evo zbog čega Zapad žuri da reši Kosovo!

U predstojećim danima Srbija će biti pod brutalnim pritiscima da reši kosovski čvor jer se Zapadu žuri da potom pređe na konačno smirivanje sukoba Ukrajine i Rusije.
Plan zapadnih stratega je, kako saznaje Srpski telegraf iz diplomatskih izvora, da po svaku cenu primora Beograd da de fakto ili dejure prizna lažnu državu Kosovo da bi šefu Kremlja Vladimiru Putinu izbili taj argument u potencijalnim pregovorima o završetku rusko-ukrajinskog rata s Volodimirom Zelenskim, predsednikom Ukrajine. 

  • UČENICA (15) SKOČILA SA 12. SPRATA! Tragedija u Beogradu!

Srbiju je u nedelju potresla nova tragedija kada je 15-godi{nja devojčica skočila sa 12. sprata solitera na Novom Beogradu i na licu mesta ostala mrtva. Ona je bila učenica Osnovne škole "20. oktobar", a šokirane su i komšije i njeni drugovi, koji su se emotivno oprostili od nje.

DANAS POKLON DODATAK RIJALITI!

 

Republika

Foto: Srpski telegraf

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 2. april 2024.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading