NA MESTU NESTANKA PEŠKIRIĆ I ĆEBENCE! Šta je sve utvrdila istraga u potrazi za malom Dankom (2) iz Bora! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Autor:

Vesti

31.03.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

NA MESTU NESTANKA PEŠKIRIĆ I ĆEBENCE! Šta je sve utvrdila istraga u potrazi za malom Dankom (2) iz Bora! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Foto: facebook, mup, vladimir lukic

  • Srpski telegraf u izdanju za nedelju 31. mart donosi pregršt važnih i interesantnih priča.
  • NA MESTU NESTANKA PEŠKIRIĆ I ĆEBENCE! Šta je sve utvrdila istraga u potrazi za malom Dankom (2) iz Bora!

Helikopteri i dronovi MUP, zajedno s policijom na terenu, i juče su grozničavo pretraživali teren gde je, prema svedočenju majke Ivane, 26. marta oko 13.45 nestala dvogodišnja Danka Ilić.
Dok potraga traje, istraga Uprave kriminalističke policije iz Beograda, koja je preuzela slučaj, sve više se fokusira na detetovu majku, čije je ponašanje inspektorima sve sumnjivije. Takođe, reporteri Srpskog telegrafa koji su danima u Banjskom polju javljaju da meštani upiru prst u Ivanu, ali stavljaju pod lupu oba roditelja nestalog deteta.

  • SNS 13 POSTO ISPRED ĐILASOVE LISTE! Evo zbog čega opozicija ne sme na izbore u Beogradu!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u preksinoćnom obraćanju da nema tog istraživanja koje će reći da opozicija ima bolji rejting od liste okupljene oko SNS i poručio da Beograđani ne žele politiku opozicije.

- Oni imaju svoje limite u Beogradu. Oni misle da je dovoljno da vode antisrpsku politiku, da će time dobiti podršku Beograđana. Promenio se Beograd - rekao je Vućić u obraćanju građanima, ističući da opozicija ima mnogo veće šanse u nekim drugim gradovima u odnosu na prestonicu.
  • DRAGANA IDE KOD PSIHIJATRA! Putovanjem leči traume od razvoda!

Pevačica Dragana Mirković rešila je da potraži stručnu pomoć otkako je podnela papire za razvod braka od biznismena Tonija Bijelića. Kako saznaje naš list, pevačica već neko vreme ide kod psihijatra da bi olakšala tugu, što je i normalno u ovakvim situacijama, kad nije lako staviti tačku na brak dug 24 godine.

  • DONETA ODLUKA! Vučević na čelu Vlade!

Predsednik Vučić predložio je da Miloš Vučević bude mandatar za sastav nove Vlade Srbije, dalje sve zavisi od Skupštine.

DANAS SPECIJALNI DODATAK "HEROJI ODBRANE OD NATO!

 

Republika

Foto: Srpski telegraf

Naslova strana Srpskog telegrafa za 31. mart 2024.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading