MAJKA MALE DANKE (2) PONOVO U POLICIJI, ČAK PETI PUT OD NESTANKA ĆERKE! Došla odmah posle muža! ON STIGAO U PRATNJI PORODICE, A ONA...

Autor:

Hronika

30.03.2024

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Ilić u stanicu je došla sama.

MAJKA MALE DANKE (2) PONOVO U POLICIJI, ČAK PETI PUT OD NESTANKA ĆERKE! Došla odmah posle muža! ON STIGAO U PRATNJI PORODICE, A ONA...

Foto: ST/Tamara Pavišić, ST/N. MANDIĆ, youtube.com/Global Update, Društvene mreže

Majka nestale Danke Ilić Ivana Ilić, došla je u policijsku stanicu u Boru gde je danas po peti put na informativnom razgovoru od nestanka ćerke u utorak popodne.

Majka nestale Danke Ilić je u policiju došla sama, a ušla je posle muža gotovo neprimetno, prolazeći iza kola, piše Blic.

Nekoliko koraka ispred nje bio je njeg suprug Miloš, otac Danke Ilić koji je u policiju došao u pratnji svoje porodice.

Inače, Miloš Ilić se dosad dva puta javno oglasio u vezi sa nestankom svoje ćerke, gde je istakao da će je pronaći, dok majka glasa nije pustila.

Podsećamo, Danka Ilić (2) je nestala u utorak u 13. 45 u trenutku kada je njena majka drugom detetu davala vodu.

Na sebi je imala ljubičaste pantalone, maslinastu jaknu i kosu vezanu u rep. Nakon Dankinog nestanka u Srbiji se po prvi put oglasio Abber Alert pod nazivom "Pronađi me".

Za devojčicom su 27 sati tragali pripadnici žandarmerije, policije, vatrogasci, spacioci GSS, kao i mnogobrojni meštani. Nakon 27 sati MUP je obustavio pretragu terena u Banjskom Polju.

Prema nekim od poslednjih informacija, vatrogasci su spremni da pretraže sve kanale koji vode do jezera u blizini Banjskog polja, a možda će tokom istrage biti potrebno da se pregleda i celo jezero.

Meštanima sela su date instrukcije da ne razgovaraju sa novinarima, kako ne bi ometali istragu. Tako da je većina njih nastavila sa životnim rutinskim obavezama, ne želeći da komentariše bilo šta što bi se usprotivilo volji policije.

Bonus video

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading