NALOŽENA DETALJNA FORENZIČKA ANALIZA TELEFONA MAJKE DANKE ILIĆ: Obrisane poruke mogu biti vraćene!

Autor:

Hronika

30.03.2024

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Ilić, majka nestale devojčice, ponovo je saslušana u policijskoj stanici u Boru u vezi sa okolnostima nestanka svoje ćerke.

NALOŽENA DETALJNA FORENZIČKA ANALIZA TELEFONA MAJKE DANKE ILIĆ: Obrisane poruke mogu biti vraćene!

Foto: Facebook

Prema informacijama koje su procurile iz istrage nestanka devojčice Danke Ilić, veštačenje mobilnog telefona njene majke, Ivane, otkriva nove tragove u ovom slučaju. Iako su brojni pozivi i poruke obrisani neposredno pre njenog nestanka, policija je angažovala stručnjake kako bi detaljno istražili sadržaj ovog telefona.

Ivana Ilić, majka nestale devojčice, ponovo je saslušana u policijskoj stanici u Boru u vezi sa okolnostima nestanka svoje ćerke. Ona je poslednja osoba koja je imala kontakt sa Dankom pre njenog nestanka, te je tužilaštvo naložilo detaljno veštačenje njenog mobilnog telefona.

Policija je tokom poslednjih 4 dana primila veliki broj podataka kroz "Pronađi me" sistem, a svaka informacija se pažljivo proverava u cilju pronalaska Danke Ilić. Ovi podaci pružaju nove tragove i potencijalno ključne informacije koje bi mogle dovesti do rešenja ovog slučaja.

- Vratiće se sve njene obrisane poruke - kaže izvor.


Važno je napomenuti da razgovori koje majka obavlja sa policijom i veštačenje njenog telefona ne znače da je ona osumnjičena ili okrivljena za bilo šta. Ovo je deo standardne procedure kako bi se ispitale sve mogućnosti i potencijalno eliminisala majka iz dalje istrage. Policija pažljivo pristupa svim informacijama kako bi pronašla Danke Ilić i dovela ovaj slučaj do rešenja.

Srbija ulazi u peti dan potrage za nestalom Dankom Ilić. Dvogodišnjoj devojčici se svaki trag izgubio ispred porodične vikendice u Banjskom polju, kada je kako je majka navela izvela svog sina Ivana i ćerku Danku da se istrče.

Majka nestalog deteta se i dalje nalazi u policijskoj stanici. Kako je žena u blaženom stanju nije išla na poligrafsko testiranje. Kako se navodi usled hormonalnog disbalansa rezultati poligrafskog istraživanja ne bi bili validni.

Tokom jučerašnjih sati policija zajedno sa žandarmerijom prečešljala je tinele koji se nalaze ispod kuće i nažalost nisu pronađeni nikakvi tragovi male izgubljene devojčice.

Prema nekim od poslednjih informacija, vatrogasci su spremni da pretraže sve kanale koji vode do jezera u blizini Banjskog polja, a možda će tokom istrage biti potrebno da se pregleda i celo jezero.

Meštanima sela su date instrukcije da ne razgovaraju sa novinarima, kako ne bi ometali istragu. Tako da je većina njih nastavila sa životnim rutinskim obavezama, ne želeći da komentariše bilo šta što bi se usprotivilo volji policije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
samo kazem

30.03.2024 17:07

ej republika.rs odlican ste portal volim da citam ali smarate narod sa ovom glupom hCaptcha proverom sta ima da stiskam patke i traktore kao budala sklonite to da narod moze lepo da komentarise stvrano glupa i nepotrebna provera