"POSTAVLJA SE PITANJE DA LI JE DETE UOPŠTE BILO SA MAJKOM" Jovanović: Psi tragači su NEPOGREŠIVI, a oni nisu detektovali NI MIRIS devojčice!

Autor:

Hronika

30.03.2024

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona je objasnila kako psi na mestu nestanka ništa nisu našli, što je čudno, jer nije detektovan ni miris Danke Ilić.

"POSTAVLJA SE PITANJE DA LI JE DETE UOPŠTE BILO SA MAJKOM" Jovanović: Psi tragači su NEPOGREŠIVI, a oni nisu detektovali NI MIRIS devojčice!

Foto: MUP

Maja Jovanović, generalni sekretar Biroa za borbu protiv trgovine ljudima, iznela je svoje viđenje potrage za nestalom devojčicom Dankom Ilić.

- Prvo treba da se postavi pitanje, da li je Danka toga dana bila na lokaciji sa svojom majkom - rekla je ona za Blic, pa obrazložila: 

- Na terenu je veći broj pasa tragača, a oni su nepogrešivi. Oni nisu detektovali miris deteta na terenu bližem i širem. Postavlja se pitanje da li je devojčica bila na tom mestu uopšte - dodala je Jovanović. 

REPUBLIKA.RS SA MEŠTANIMA BRESTOVCA

Potraga za Dankom Ilić ulazi u peti dan. Situacija je i dalje zabrinjavajuća i naporan rad svih pripadnika MUP-a nije doveo do konačnog rešenja.

Meštanka iz Brestovca otkrila je detalje o životu Ivane Ilić, majke nestale Danke, koja je bila poslednja koja ju je videla.

Prema njenim rečima, Ivana je bila "normalna" dok je živela u njihovom mestu, ali je nakon smrti majke prošla kroz težak period. Otišla je sa suprugom u Bor, ali se čini da se njen mentalni sklop promenio od tada. Postala je kao da je "poludela", što sugerira da su se pojavili psihički ili emotivni problemi.

Danka Ilić i njeni roditelji

Meštanka izražava sumnju u mogućnost da je Ivana umešana u nestanak Danke, ali takođe ističe mogućnost otmice. Njene reči ukazuju na tešku situaciju i strah od mogućih negativnih ishoda, kao što su da je Danka u rukama otmičara, što dodatno povećava anksioznost i brigu u zajednici.

- Ivana je bila normalna dok je živela ovde, onda joj je majka umrla i pukla je. Otišla je sa muzem u Bor, i od tad kao da je poludela. Ja iskreno sumnjam na otmicu, ne mogu da se pomirim sa tim da Ivana ima veze sa tim, mada moguće. Jadno dete možda je u rukama Bugara ili Rumuna (otmičara) ili još gore - ispričala je meštanka Brestovca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading