OVO JE NOVA LOKACIJA NA KOJU JE USMERENA POTRAGA ZA DANKOM ILIĆ: Helikopteri, dronovi, kvadovi, psi tragači i jake policijske snage - Bor pod opsadom! (VIDEO)

Autor:

Hronika

30.03.2024

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Boru sve vrvi od policije!

OVO JE NOVA LOKACIJA NA KOJU JE USMERENA POTRAGA ZA DANKOM ILIĆ: Helikopteri, dronovi, kvadovi, psi tragači i jake policijske snage - Bor pod opsadom! (VIDEO)

Foto: ST/Tamara Pavišić, ST/N. MANDIĆ, youtube.com/Global Update, Društvene mreže

Dva helikoptera u službi Ministarstva unutrašnjih poslova trenutno sa niske visine obilaze područje na kojem je prijavljen nestanak dvogodišnje devojčice Danke Ilić, kao i obližnju šumu.

Naime, po nalogu ministra Bratislava Gašića, danas će helikopteri MUP-a nadletati i opservirati širu oblast oko rejona gde je nestala dvogodišnja devojčica.

Republika

Foto: ST/Tamara Pavišić

 

 

Dva helikoptera u službi Ministarstva unutrašnjih poslova trenutno sa niske visine obilaze područje na kojem je prijavljen nestanak dvogodišnje devojčice.

Tu su i dronovi koji sve vreme nadleću mesto nestanka. 

Foto: ST/Tamara Pavišić

 

 

Ekipa Republike i danas je nalicu mesta, gde je, kako saznajemo i dalje sve prepuno policijskih snaga. 

Svi su iz okolnih kuća izašli kako bi videli o čemu se radi, dok helikopterska jedinica MUP sporo obleće delove obližnje šume sa niske udaljenosti sve do pojate gde je prijavljen nestanak.

S druge strane, druga helikopterska jedinica nastavila je svoju putanju u drugom smeru, sa suprotne strane mesta gde je poslednji put viđena mala Danka, dok je ceo fokus prve letelice oko područja pojate.

Republika

Foto: ST/Tamara Pavišić

 

 

NASTAVAK POTRAGE U OKOLINI BORSKOG JEZERA

Kako javlja reporterka Republike, jedan helikopter je upravo krenuo u pravcu Borskog jezera, a drugi je i dalje na niskoj visini suprotnog smera odakle se devojčici gubi svaki trag.

Specijalistički timovi za spasavanje iz ruševina Sektora za vanredne situacije iz Beograda i Novog Sada, zajedno sa kolegama iz MUP-a, detaljno su pretražili tunel, podzemne kanale i šahte u rejonu Banjskog Polja do grada Bora. Međutim, nisu pronađeni nikakvi tragovi koji bi ukazali na to da se mala Danka Ilić nalazila na tom mestu. Nakon više od 70 sati detaljne pretrage terena, pripadnici MUP-a nastavljaju intenzivan operativni rad na pronalasku devojčice i utvrđivanju svih činjenica i okolnosti nestanka deteta.

Prema nekim od poslednjih informacija, vatrogasci su spremni da pretraže sve kanale koji vode do jezera u blizini Banjskog polja, a možda će tokom istrage biti potrebno da se pregleda i celo jezero.

Danka Ilić poslednji put je viđena u utorak oko 13.45 sati u Banjskom polju. U trenutku nestanka na sebi je imala ljubičaste pantalone, maslinasto zelenu jaknu i kosu vezanu u rep.

Sistem "Pronađi me" je zbog njenog nestanka aktiviran prvi put u Srbiji, a kako je navedeno na sajtu ''pronadjime.mup.gov.rs'', devojčica ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading