"SVI PRIČAJU DA JE DETE PRODATO" Meštanin Bora o Ilićima: Otac je bio PROBLEMATIČAN I AGRESIVAN, imali su finansijske probleme

Autor:

Hronika

30.03.2024

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meštanin Bora nije imao lepe reči za porodicu Ilić.

"SVI PRIČAJU DA JE DETE PRODATO" Meštanin Bora o Ilićima: Otac je bio PROBLEMATIČAN I AGRESIVAN, imali su finansijske probleme

Foto: ST/Vladimir Lukić, Društvene mreže

Danka Ilić

Ekipa portala Republika i danas je u Boru, gde sa lica mesta, o nestaloj Danki Ilić (2) dobijamo najnovije informacije iz minuta u minut. 

Kako se poraga svakodnevno seli sa mesta na mesto, prema poslednjim informacijama, sve snage, kao i helikopteri trenutno se nalaze na potezu kod Borskog jezera. 

Podsetimo, dva helikoptera u službi Ministarstva unutrašnjih poslova trenutno sa niske visine obilaze područje na kojem je prijavljen nestanak dvogodišnje devojčice Danke Ilić, kao i obližnju šumu.

 

U blizini Borskog jezera, reporterka Republike, razgovarala je sa meštaninom (puno ime i prezime poznato redakciji) o porodici Ilić. 

- Dankinom oocu je nadimak Šmrka. Imali su teških finansijskih problema. Živeli su u tom malom stančiću u Boru. Svi mi po gradu mislimo da je dete prodala, da bi se izbavili iz finansijske rupe - kaže mladić Ivan N. 

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić, Društvene mreže

 

 

Kako kaže Dankin otac je bio u dugovima do guše. 

Van pameti mi je da su takvi monstrumi, ali svi već po gradu pričaju da se dete prodalo - dodaje on.

Sagovornik Republike dodao je i da je Dankin otac imao problema sa agresijom, kao i to da je bio problematičan.

- Majka je bila sa svima, tako se priča - naveo je sagovornik za kraj razgovora. 

Podsetimo, prema nekim od poslednjih informacija, vatrogasci su spremni da pretraže sve kanale koji vode do jezera u blizini Banjskog polja, a možda će tokom istrage biti potrebno da se pregleda i celo jezero.

Foto: ST/Tamara Pavišić

 

 

Danka Ilić poslednji put je viđena u utorak oko 13.45 sati u Banjskom polju. U trenutku nestanka na sebi je imala ljubičaste pantalone, maslinasto zelenu jaknu i kosu vezanu u rep.

Sistem "Pronađi me" je zbog njenog nestanka aktiviran prvi put u Srbiji, a kako je navedeno na sajtu ''pronadjime.mup.gov.rs'', devojčica ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (3)

Loading
Lepra

30.03.2024 13:46

Dnovinari

Odgovori 13 2
Popovanje

30.03.2024 14:48

@Lepra - Ma šta mi napriča...

pepcoo

30.03.2024 17:04

Šmrka? hmmm