OGLASIO SE OTAC DANKE ILIĆ!

Autor:

Hronika

01.04.2024

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojčica ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara. Zbog njenog nestanka u Srbiji je prvi put aktiviran sistem "Pronađi me".

OGLASIO SE OTAC DANKE ILIĆ!

Foto: Društvene mreže

Otac nestale devojčice Danke Ilić iz Bora Miloš (30), dao je večeras prvu izjavu posle nestanka svoje ćerke u Banjskom polju prošlog utorka.

- Samo želim da se moja ćerka vrati kući živa i zdrava! Policija radi svoj posao i ja njima verujem. Mi kao porodica ćemo se oglasiti kada se sve ovo završi - rekao je Dankin otac za “Blic”.

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je u utorak, oko 13 časova, u Banjskom polju kod Bora, u trenutku kada je majka devojčice Ivana drugom detetu davala vode.

Na sebi je imala ljubičaste pantalone, maslinastu jaknu i kosu vezanu u rep. Nakon Dankinog nestanka u Srbiji se po prvi put oglasio Abber Alert pod nazivom "Pronađi me".

Devojčica ima bradavicu, viseću, dužine oko 1cm na resici levog uha, na strani ka licu, i mladež na nadlaktici leve ruke, sa spoljne strane ka leđima, nepravilnog oblika u boji za nijansu tamnijoj od boje kože.

Podsetimo, Bečka policija pokrenula je istragu u slučaju nestanka dvogodišnje Danke Ilić, nakon što je državljanin Srbije koji živi u Beču prijavio da je sinoć na autobuskoj stanici u centru austrijske prestonice video devojčicu u pratnji dve žene koja navodno liči na Danku nestalu u utorak u Srbiji.

Državljanin Srbije kontaktirao je srpske nadležne organe, koji su se obratili bečkoj policiji sa zahtevom za istragu.

Svedok je dao izjavu i obezbeđen je snimak koji je on sam napravio. Čovek je za slučaj saznao preko društvenih mreža. Tačne okolnosti, posebno da li je u pitanju nestala devojčica, predmet su istrage koja je u toku - rekao je portparol bečke policije Markus Ditrih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading