NOVAK U SUZAMA: Tužna vest uoči Rolan Garosa

Autor:

Sport

18.09.2020

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neće mu biti lako da napadne titulu u Parizu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Poslednji ovogodišnji gren slem, Rolan Garos, na programu je od 28. septembra, ali iako su organizatori najavili igranje pred navijačima, pitanje je da li će do toga doći.

Kako navodi L'Ekip, na početku je najavljeno da će dnevno mečevima na Rolan Garosu prisustvovati 11.500 gledalaca, a već sada je taj broj smanjen na pet hiljada, što je više nego duplo.

Takođe, još jedna promena je napravljena u odnosu na najave. Svih 5.000 navijača će moći da gleda samo mečeve na "Filip Šatrije" stadionu, umesto na tri najveća, kao što je trebalo.

Uzrok ovakvih izmena je situacija sa korona virusom u Francuskoj, odnosno uvođenje rigoroznijih mera od strane Vlade Francuske, a ni u ostatku Evrope ne deluje mnog obolje, pa je tako otkazan Kremljin kup u Moskvi zbog rasta broja zaraženih koji je trebalo da počne 19. oktobra.

Posle diskvalifikacije sa US Opena gde je bio veliki favorit za titulu, Novak Đoković će 18. gren slem pehar pokušati da osvoji u Parizu.

Bez obzira na to što navijači u Parizu uglavnom nisu na Noletovoj strani, nema sumnje da on, kao i ostali teniseri, više voli da igra pred publikom nego pred praznim stolicama. Shodno tome, može se reći da će svi biti veoma tužni zbog smanjenog kapaciteta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading