Filip Krajinović oduševljen: Novak mi je kao stariji brat, hvala mu na svemu, ima veliko srce!

Autor:

Sport

14.06.2020

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković je pobedio Aleksandra Zvereva sa 2:1 u setovima, ali je ispao zbog jednog izgubljenog seta. Ipak, Noletov trijumf nije bila "pirova" pobeda jer se ovom rezultatu obradovao Filip Krajinović koji će se od 20 časova boriti za trofej na "Adria Turu" protiv Dominika Tima.

RepublikaFoto: starsport
Filip Krajinović

- Drago mi je što sam u finalu, teška grupa, nije moglo gore. Žao mi je meča sa Zverevim, posle sam bio bolji od Novaka i danas pobedio Viktora. Drago mi je što smo se svi okupili, osetili smo poen. Bili su dobri mečevi. Ovih trenutaka u životu ću se uvek sećati, igrati na punom stadionu u centru Beograda - rekao je Filip Krajinović.

- Prvi put igram grupu, do 4 je bilo taman jer nismo svi dovoljno spremni. Ovo je dobra priprema za sezonu. Tim je fenomenalan, nemam šta da izgubim. Ovo su retki momenti da igram kući pred punim stadionom. Ima on ulogu favorita, ali ovo je egzibicija - istakao je srpski teniser.

O Novaku: Ovo neće niko napraviti što je on uradio!

- Novaku svaka čast što je on ovo organizovao, ima veliko srce, učim od njega. On mi je kao stariji brat i hvala mu na ovome. Imam 2:0 protiv Novaka, daću mu malo da trenira pa ćemo videti šta će biti u Banjaluci. Šalim se malo - našalio se Somborac koji trenira pod palicom Janka Tipsarevića.

RepublikaFoto: Starsport
Novak Đoković i Filip Krajinović

- Igraću Jankov turnir od sutra, ne znam da li ću baš sutra na teren, bićemo pametni jer sam puno puta žurio u karijeri i pogrešio - zaključio je 32. reket sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading