Olga lagano do drugog kola!

Autor:

Sport

04.09.2019

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska teniserka Olga Danilović plasirala se u drugo kolo ITF turnira u švajcarskom Montreu pobedom nad kvalifikantkinjom Sarom Čakarević.

RepublikaFoto: Viktor Červяkov
Olga Danilović

Danilovićeva je protiv francuske teniserke slavila sa 6:1, 6:2, posle jednog sata i jednog minuta igre. U borbi za četvrtfinale Olgu čeka susret sa Elionorom Molinaro iz Luksemburga.

Olga je u duel sa 22-godišnjom Francuskinjom ušla izuzetno agresivno, pa je vrlo brzo došla do prednosti 5:0, uz dva brejka. Čakarevićeva ju je prekinula u šestom gemu, a potom je namučila Danilovićevu na servisu, ali je ona iskoristila drugu set loptu.


U drugom setu je viđen znatno veći otpor francuske teniserke, ali je Olga uprkos tome bila ubedljiva. Stigla je do brejka u prvom gemu, imala je šansu za još jedan dva gema kasnije, ali je do drugog došla u petom gemu. Od tada do kraja meča je spasla četiri brejk šanse Čakarevićeve, a zatim je realizovala prvu meč loptu.

Turnir u Montreu igra se za nagradni fond od 60.000 dolara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading