Lajoviću baš ne ide, poražen i Viktor

Autor:

Sport

27.02.2019

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Dušan Lajović i na petom turniru uzastopno eliminisan je na startu, pošto je u 1. kolu Akapula poražen od iskusnog Španca Felisijana Lopeza 6:7 (3:7), 6:2, 7:5. Poražen je i Viktpr Troicki.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dušan Lajović

Lopez će se u osmini finala sastati sa Aleksom De Minausom, koji je bio bolji od Nikolosa Jarija 7:6 (7:5), 7:6 (7:2).

Turnir u Akapulku igra se za nagradni fond od 1.780.060 dolara.

Australijanac Maks Pursel u 2. kolu čelendžera u Jokohami eliminisao je Viktora Troickog pošto je u dva seta slavio 7:5, 7:6 (5) za sat i 47 minuta.

Srbin je kao 15. nosilac bio slobodan na startu turnira u japanskom gradu, ali kao i pre nedelju dana u Bangkoku nije uspeo da preskoči prvu prepreku.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Viktor Troicki

Troicki, trenutno tek 240. igrač sveta, dva puta je u prvom setu imao brejk prednosti, kod rezultata 5:4 na svoj servis nije iskoristio set loptu, što je Pursel u uzbudljivoj završnici iskoristio i sa tri uzastopno osvojena gema poveo sa 1:0.

Srbin je oduzeo servis rivalu na startu drugog set, međutim, Australijanac je brzo uzvratio i izjednačio na 2:2. Oba igrača su u narednih osam gemova bili sigurni na svoj servis, a u taj brejku do ključnog mini brejka Pursel je došao kod rezultata 5:5 i na svoj servis ubrzo je završio meč.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading