VATERPOLO LŠ: Ubedljiv poraz Zvezde u Barseloni!

Autor:

Sport

03.11.2018

20:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vaterpolisti Crvene zvezde doživeli su novi težak poraz u Ligi šampiona. Španska Barseloneta ispostavila se kao veliki zalogaj te je katalonski tim slavio sa ubedljivih 14:3 (3:1, 2:1, 5:0, 4:1), u A grupi elitnog takmičenja.

RepublikaFoto: facebook.com/crvenazvezdavk/
VK Crvena zvezda

Držali su se Beograđani tokom prvog poluvremena koje je domaćin završio sa prednošću od 5:2. Delovalo je da je taj rezultat možda i dostižan, ali je Barselona razrešila pitanje pobednika u trećoj deonici koju je dobila sa ubedljivih 5:0 i tako stigla do ispostaviće se prevelike razlike.

Najbolji u pobedi gostiju bili su Rođel Taul i Blaj Malarač sa po tri pogotka. Na drugoj strani, Miloš Maksimović je postigao dva gola, a jedini preostali bio je delo Marka Radovića.


Za Barselonetu je to bio drugi trijumf, posle kojeg se zadržala među vodećim ekipama u grupi A, dok su 'crveno-beli' na samom začelju bez bodova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading