VATERPOLO ASOVI RASTU KRAJ TAMIŠA!

Autor:

Sport

30.10.2018

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

San mnogih klinaca je da postanu prvaci sveta, a proslavljeni vaterpolista Nikola Rađen (33) planira da im u tome pomogne. On se medaljama okitio na svim velikim takmičenjima, od Univerzijade do Olimpijskih igara, a sada će bogato iskustvo prenositi najmlađima.

RepublikaFoto: Public/Pe]a Milosavljev
Nikola Rađen

Još uvek aktivni igrač osnovao je vaterpolo klub Wind sport u Pančevu u saradnji sa istoimenom kompanijom na čelu sa Vladimirom Popovićem.

OSTVARENJE SNA

- O ovome sam sanjao. Započeli smo stvaranje budućih šampiona. Decu učimo da budu pobednici, kroz rad sa najpoznatijim imenima svetskog vaterpola. Na njima je da pre svega zavole igru, da vredno rade, ali i da se posvete i uživaju u sport jer su druženje i zdrav razvoj ono najlepše. Na kampu "Number one" koji smo organizovali u Vrnjačkoj banji radili su naši najbolji treneri poput Igora Milanovića i Dejana Savića, ali i aktivni igrači Duško i Gojko Pijetlović. Želimo da deca sa treninga ponesu utiske, da Wind sport bude deo njihovog života - istakao je Rađen.

KRAJ KARIJERE

Svi mališani u gradu na Tamišu imaće vrhunske uslove za rad, a Wind sport biće prvi klub u Srbiji koji će imati pedagoge da brinu od zdravlju dece. Kada završi karijeru, i sam Rađen biće više uključen u rad kluba.

- Za sada moji angažmani u Dinamu iz Moskve i u Wind sport ne trpe jedan zbog drugog. Uskoro ću da privodim kraju internacionalnu karijeru i da se vratim u Srbiju. Igračke dane završiću u nekom domaćem klubu. Tada ću se zajedno sa Vladimirom Popovićem više da se posvetim realizovanju ideje o novom evropskom šampionu jednog dana. Kad svoju igračku karijeru stavim u funkciju sporta, samo nebo će biti granica - zaključio je Rađen.

Popović: Topli bazeni za decu

Veliki doprinos razvoju vaterpola, uz Rađena, daće i Vladimir Popović ispred kompanije Wind sport čije ime je klub poneo.

- Želimo da deci pružimo najbolje uslove za razvoj - tople bazene i sportsku opremu, sve ono što će učiniti da se osećaju šampionski. Uz naporan rad i kvalitetnu selekciju mislim da ćemo brzo doći do vrhunskih rezultata u svim kategorijama. Nikola je šampion u bazenu i van njega, zato želimo da decu naučimo da izrastu u istinske lidere onda kad im je najteže - rekao je Popović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading