Poletan spreman za trofej na "Beogradskom pobedniku"

Autor: Tanjug, Republika

Sport

12.04.2019

20:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi srpski bokser Sandro Poletan izjavio je da će se na predstojećem "Beogradskom pobedniku" boriti kao nikada pre da bi uzeo trofej i ponovio uspeh iz 2017. godine kada je osvojio "Zlatnu rukavicu".

RepublikaFoto: facebook.com/SandroPoletanTeam/
Sandro Poletan

- Verujemo da će tribine biti ispunjene do poslednjeg mesta, jer ovakve mečeve kada smo svi zajedno na velikoj sceni imamo samo dva puta godišnje, za vreme Beogradskog pobednika i Zlatne rukavice. Spreman sam i izuzetno motivisan da ostvarim pobedu, da ponovim uspeh iz Arene 2017. Spreman sam da pružim partije kao nikad do sada, da boksujem najbolje mečeve. Niko nikog neće štedeti, priredićemo pravi užitak za ljubitelje boksa koji se nađu u Šumicama - izjavio je Poletan.

Reprezentativci Srbije odradili su u Beogradu zajednički trening sa kolegama iz Rumunije, Turske i Mađarske.


Na spisku selektora Miodraga Perunovića nalaze se: Dušan Janjić (do 52 kg), Kristijan Jovanović (56 kg), Aleksandar Konovalov (64 kg), Dejan Dašić i Milan Vranković (69 kg), Sandro Poletan i Aleksa Marković (75 kg), Milosav Savić, Slobodan Jovanović i Nikola Stevanović (81 kg), Marko Docić i Darko Stanković (91 kg), Vladan Babić (+91 kg).

U ringu "Šumica" pored selekcije Srbije biće predstavnici Rusije, Australije, Hrvatske, Kameruna, Španije, Francuske, Moldavije, Severne Makedonije, Slovenije, Tunisa, Turske, Kazahstana, Bugarske...

Prve borbe počinju 16. aprila, a veliko finale je 20. aprila od 19 sati.

Glavni pokrovitelj ove manifestacije je Grad Beograd, a generalni sponzor je Telekom Srbija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading