SRBIJA U EKSTAZI: Potvrdio je - igraće za vizu OI!

Autor:

Sport

03.06.2021

20:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Srbije Igor Kokoškov objavio je širi spisak kandidata za olimpijske kvalifikacije na kome se nalaze svi srpski igrači iz NBA.

RepublikaFoto: Starsport
Bogdan Bogdanović i Nemnja Bjelica

Nikola JokićBogdan BogdanovićNemanja BjelicaBoban Marjanović, Alen Smailagić i Aleksej Pokuševski su na spisku, međutim, svima je jasno da je mala šansa da se u borbama za olimpijsku vizu, odnosno na okupljanju, pojave svi oni, ali jedan će biti sigurno!

Prema navodima Mozzart Sporta, činjenica da u vreme turnira u Beogradu, praktično neće imati tim, neće sprečiti Nemanju Bjelicu da se pojavi na okupljanju nacionalnog tima. Taj status "ni na nebu ni na zemlji" je ranijih godina pravio probleme igračima da se stave na raspolaganju selektorima, ali Bjelica ovog leta neće biti sporan.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Nemanja bi za koji dan trebalo da stigne u Beograd, uveliko pravi plan individualnih treninga koje će odraditi u rodnom gradu kako bi ostao u igračkoj formi do početka reprezentativnih priprema, a potom i bio najspremniji za napad na olimpijsku vizu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading