SLEDI VELIKI IZAZOV: Evo šta kaže Obradović pred duel sa Realom!

Autor:

Sport

12.11.2020

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde vratili su se u Beograd posle pobede nad Asvelom u Francuskoj.

RepublikaFoto: Starsport
Saša Obradović

Srpskog velikana već u petak čeka novi izazov u Evroligi i to protiv Reala iz Madrida.

Ovaj meč, deseti u Evroligi dva kluba (skor 6-3 za Real) igra se u petak od 19 časova, a zbog pandemije COVID-19 i ovoga puta neće biti gledalaca koji bi bili snažan vetar u leđa crveno-belima u ovoj utakmici:

- Utakmica sa Real Madridom sada će biti potpuno drugačija u odnosu na sam start sezone, kada su igrali bez te dodatne energije. Mogu da dođu do koša na više načina, is a više pozicija . Za takvu ekipu koja ima ogroman kvalitet, potrebno je da odigrate savršenu utakmicu kako bi ih iznenadili. Nakon pobede u Lionu imamo dobro raspoloženje, ali moramo da budemo jako pametni u ovoj utakmici - rekao je trener crveno-belih.

Utakmicom sa Realom, nastavlja se izuzetno teška novembarska serija utakmica za crveno-bele, već krajem vikenda sledi meč sa Splitom u ABA ligi, a onda ponovo “duplo kolo” i dva gostovanja u Milanu i Barseloni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading