NIKOLIĆ I EKIPA ISTRČAVAJU NA "STAMFORD BRIDŽ": Nismo došli da se slikamo!

Autor:

Sport

04.10.2018

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Videotona na čelu sa srpskim trenerom Markom Nikolićem istrčaće u 21 sat na teren stadiona "Stamford Bridž" i odmeriti snage sa Čelsijem u utakmici drugog kola L grupe Lige Evrope.

RepublikaFoto: Tanjug
Nikolić i Videoton pred velikim izazovom!

- Nismo došli ovde da bi se slikali i uživali. Kao i uvek, potrudićemo se da pružimo maksimum. Ova ekipa ima pobednički mentalitet i daće sve od sebe da proba da napravi veliko iznenađenje- rekao je Nikolić novinarima na "Stamford Bridžu".

Svestan je strateg mađarskog prvaka da su Englezi aposolutni favoriti i rekao kako smatra da su "Plavci" među 10 najboljih timova na svetu.

- Veoma sam radoznao i želim da vidim kako će moja ekipa reagovati na večerašnjoj utakmici. Ako odigramo maksimalno koncentrisano i budemo na gornjoj granici svojih mogućnosti, možemo da budemo vrlo nezgodni- rekao je Nikolić.

Engleski novinare zanimalo je da li se Nikolić pribojava najboljeg igrača Čelsija Edena Azara.

RepublikaFoto: Tanjug

- Sa jedne strane, voleo bih da ga vidim na terenu protiv mojih momaka. A sa druge, verujem da bi nam, u slučaju njegovog neigranja, bilo za trunčicu lakše- rekao je Nikolić.

Nikolić nije štedeo ni komplimente na račun trenera Čelsija Mauricija Sarija.

- Fudbal nije samo posao. On je neobična osoba u današnjem fudbalu, a njegov stil igre je sjajan. Zaista cenim i poštujem Sarija, on je jedan od najboljih trenera na svetu- zaključio je trener Videotona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading