Marko Nikolić pred velikim ispitom, može li Videoton do iznenađenja?

Autor:

Sport

01.08.2018

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri mađarskog Videotona nalaze se u odličnoj poziciji pred revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Ekipa srpskog trenera Marka Nikolića posle 0:0 u Bugarskoj pokušaće da kod kuće obezbedi plasman u narednu fazu.

RepublikaFoto: Tanjug
Marko Nikolić

Marko Nikolić, nekadašnji šef stručnog štaba Partizana nalazi se u dobro poznatoj situaciji. Naime, 2014. godine kada je vodio crno-bele desila mu se identična situacija. Prvi meč u Bugaskoj završen je bez golova (kasnije u Beogradu bilo je 2:2 pa je Ludogorec prošao dalje). Isti scenario, bar što se tiče prvog meča, desio se i ove godine pa će iz drugog pokušaja Srbin pokušati da eliminiše dobro znanog rivala.

Nakon prvih 90 minuta u Razgradu ima čemu šampion Mađarske da se nada. Očigledno da bugarski šampion nije u formi kakvoj bi želeo da bude.

- Ispred sebe imamo izuzetno važan meč kvalifikacija za Ligu šampiona. U prvo meču smo ostvarili dobar rezultat, ali to nije dovoljno. Suočićemo se sa veoma dobrim protivnikom, kojeg izuzetno poštujemo. Imaju kvalitetne igrače koji redovno igraju u Ligi šampiona ili Ligi Evrope, ali nam niko ne može zabraniti da imamo velike snove i trudimo se da ih ostvarimo. Želimo iznenađenje, čekamo utakmicu uz veliko uzbuđenje i motivaciju - rekao je Nikolić pred revanš.

Pored trenera, boje Videotona brane i Stefan, odnosno Marko Šćepović kao i Danko Lazović. Tako da će mađarski šampion na srpski pogon probati da dođe do velikog podviga. Ludogorec je i dalje favorit, tu nema sumnje, ali to treba dokazati.

Meč u Sehešfehervaru igra se ove sred od 20 časova, a pobednik ovog duela igraće u trećem kolu protiv boljeg iz dvoboja Kluž - Malme.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading