(VIDEO) Seltik opet slavio u "Old Firm" derbiju

Autor:

Sport

11.03.2018

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Seltika savladali su večitog rivala Rendžers u 30. kolu škotskog prvenstva u veoma burnom duelu rezultatom 2:3.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Igrači i navijači Seltika imali puno razloga za veselje

Prvo poluvreme bilo je burno, a domaćin je poveo već u 3. minutu, kada je Vindas pobegao po desnoj strani i ostao pribran u završnici – 1:0.

Samo osam minuta kasnije gosti su izjednačili sjajnim golom Toma Rogića, koji je nakon asistencije Foresta sa dvadesetak metara smestio loptu u gornji desni ugao.

Rendžers je ponovo poveo u 26. minutu, ovoga puta strelac je bio Kandeias, koji se našao na pravom mestu i iskosa sa desne strance zakucao je loptu u suprotnu "malu mrežu".

Možda i ključni detalj meča dogodio se u prvom minutu nadoknade prvog poluvremena - Braun je poslao dubinsku loptu, golman Foderingam bespotrebno je istrčao, a Dembele ga je lobovao za 2:2.

Seltik je ostao sa igračem manje na terenu nakon neshvatljivo grubog faula Šimunovića, koji je udario laktom u lice Morelosa. Međutim, i sa desetoricom zeleno-beli su došli do velikog preokreta na "Ajbroks parku".

Eduard je u 69. minutu odličnom "kiflom" nakon driblinga postavio konačan rezultat 2:3, iako je ostalo još dosta do kraja.

Rendžersi su imali nekoliko neverovatnih prilika, a najveću je propustio Morelos kada je u nadoknadi sa tri metra uzdrmao prečku za uzdahe skoro 50.000 navijača Rendžersa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading