(VIDEO) RONALDO, SEĆAŠ LI SE OVOGA? Portugalac dao gol iz čistog ofsajda protiv Srbije, a njegov gest posle pogotka je SRAMAN!

Autor:

Sport

28.03.2021

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijano Ronaldo je napustio teren i bacio kapitensku traku zbog nepriznatog gola protiv Srbije, a da li se Portugalac seća gol koji je postigao iz ofsajda pre dve godine?

RepublikaFoto: youtube.com/Canal11
Detalj sa meča Srbija - Portugal pre dve godine

Stefan Mitrović  je izbacio loptu sa gol-linije, utisak je da je Portugal oštećen, ali nismo malo puta bili svedoci ovakvih dešavanja...

Da se podsetimo da je sam Ronaldo, na istom stadionu, pre dve godine bio miljenik sudija upravo u duelu protiv Srbije.

U prethodnim kvalifikacijama za EURO Portugalija je slavila sa 4:2 na stadionu "Rajko Mitić", a Ronaldo je tada bio strelac pogotka pri rezultatu 2:1 za svoju reprezentaciju.

I golim okom tada je bilo vidljivo da je bio u ofsajdu, čak je i sam nekoliko sekundi posle datog gola gledao ka pomoćnom sudiji, koji je ostao nem, tada mu nije smetalo što se nije oglasio.

Da li je tada kapiten reprezentacije Srbije bacio traku i napustio teren?

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bobi

30.03.2021 07:19

Piksi lupa gluposti koje mu serviraju neobjektivni novinari, Ovde nema ofsajda ako se pogleda trenutak dodavanja lopte, Verujem da Piksi neće uspeti jer ga kroz karijeru prate fix nerealne ideje.