POTPUNO POBESNEO: Selektor Portugala POLUDEO po završetku meča sa Srbijom!

Autor:

Sport

27.03.2021

22:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener reprezentacije Portugala Fernando Santoš bio je veoma ljut posle remija sa Srbijom 2:2 u drugom kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru.

RepublikaFoto: Starsport
Fernando Santoš

Santoš nije mogao da se pomiri sa time što u nadoknadi vremena drugog poluvremena nije priznat gola Kristijana Ronalda.

Dali smo gol koji nije priznat. Dali smo gol. Nije priznat iako je lopta bila više od pola metra u golu - besan je Portugalac.

Portugalci su imali prednost 2:0, a Srbija se sjajnom igrom u drugom poluvremenu vratila na 2:2. Santoš priznaje da je njegov tim napravio nekoliko velikih grešaka.

- Naravno, to što nam je poništen čist gol ne poništava ono što nismo uradili dobro ili što smo mogli bolje, ali na ovakvom nivou takve greške nisu dopustive.

On je rekao da je njegov tim bio spreman za ono što je Srbija igrala.

RepublikaFoto: Starsport

Bili smo spremni, znali smo da će igrati onako kako su igrali u prvom delu, ali napravili su promenu. Upozorio sam igrače na poluvremenu da će nastaviti samo sa jednim napadačem, primili smo gol u prvim sekundama drugog dela, to je podiglo Srbiju, podigla se posle toga i onda nismo bili na nivou kao u prvom delu. Posle izjednačenja smo reagovali dobro, kontrolisali meč, a Srbija više nije imala šanse - zaključio je Santoš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading