KAKAV POTEZ PEPA: Gvardiola izabrao zamenu za Aguera, IZBOR ĆE VAS U ISTO VREME ZBUNITI I ODUŠEVITI!

Autor:

Sport

27.03.2021

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pep Gvardiola svestan je da je vreme Serhija Aguera na vrhu svetskog fudbala prošlo, pa se uveliko sprema za odlazak možda i najveće legende u istoriji Sitija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Serhio Aguero na leto će gotovo sigurno napustiti Siti, ali je Gvardiola već spremio zamenu!

Iako bi se mnogi Englezi bez sumnje silnu naljutili kada bi nazvali Aguera najvećom legendom kluba, činjenice su činjenice, pa je pitanje da li bi bez Argentinca Siti uopšte započeo dinastiju i osvojio titule koje je osvojio poslednjih godina da njega nije bilo.

Gol protiv QPR-a koji im je doneo titulu 2012. možda je i najupečatljivi detalj u klupskoj istoriji, 263 nastupa i 180 golova takođe su deo njegove zaostavštine među "građanima", ali će na leto doći do neminovnog raskida, pošto Aguero više nije fizički sposoban da igra u Engleskoj.

Sanjaju u Kataloniji i dalje o ujedinjenju sa kumom Leom Mesijem, štaviše Barsa je favorit za njegov potpis, ali je realno da će Aguero juriti ili poslednji unosni ugovor u Kini ili na Bliskom Istoku, ako ne i u SAD, dok nikada nije krio želju da poslednju sezonu u karijeri odigra u Argentini.

Odlazi Aguero, šta je tu je, pa je Gvardiola doneo odluku o tome koga želi kao zamenu, ali je ona, blago rečeno, iznenađujuća.

Kako prenose ostrvski mediji, Deni Ings savršeno je rešenje za španskog stručnjaka!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Deni Ings

Nekadašnji fudbaler Barnlija i Liverpula, a sadašnja zvezda Sautemptona, i pored stavičnih povreda koje ga progone uspeva da bude među najefikasnijim napadačima u engleskoj eliti već nekoliko godina, ima državljanstvo, te Sautempton ne može da parira finansijskoj moći Sitija, što je sve jedna velika računica za njegov prelazak na "Etihad".

Njegov Sautempton ove sezone nit briljira, ni razočarava, 14. je na tabeli ali realno zaslužuje da bude barem par mesta iznad, ali iako Hasenhutl ne želi da pusti najboljeg strelca, ponuda od 30.000.000 funti o kojoj se priča mogla bi da bude previše dobra da se odbije.

Ovaj 28-godišnjak, koji za "Gordi Albion" ima tri nastupa i jedan postignuti gol, u karijeri je na elitnom nivou Ostrvskog fudbala postigao 78 golova na 216 nastupa. 

Čak 30 njih za Sautempton, i to na svega 60 nastupa, što objašnjava interesovanje Sitija.

Hoće li Deni Ings zameniti Serhija Aguera u plavom delu Mančestera? Jedva čekamo da saznamo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading