"DELIJE" U EKSTAZI: Krilo šampiona Srbije SADA JOŠ JAČE!

Autor:

Sport

27.03.2021

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Stanković moćiće da računa na veliko pojačanje po boku Crvene zvezde.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbalerima Zvezde pridružiće se veliko pojačanje na krilu

Aksel Bakajoko ostavio je povrede iza sebe i očekuje se da u utorak protiv IMT-a u četvrtfinalu Kupa Srbije uhvati zalet za finiš proleća.

Aksel Bakajoko je u punom trenažnom procesu, u nadi da je malerima došao kraj. Novajlija u Zvezdinom timu ostavio je povrede iza sebe i očekuje se da u utorak protiv IMT-a u četvrtfinalu Kupa Srbije uhvati zalet za finiš proleća. Trener Dejan Stanković proceniće da li je spreman za start, ali je izvesno da će upisati više od desetak minuta nego što je imao na meču sa Milanom.

Tada, 18. februara, za kratko vreme na terenu Bakajoko je povredio nogu. A, taman je arhivirao bolove u leđima koji su ga zadesili na pripremama. Zbog toga je propustio nekoliko kontrolnih mečeva.

Od 18. februara Bakajoko nijednom nije bio u kombinaciji za meč, iako se činilo da će pauza kraće da traje. Sada je na novom početku, željan da se dokaže treneru Stankoviću i izbori u jakoj konkurenciji, dodatno pooštrenoj ograničenjem na četiri stranca po meču.

RepublikaFoto: Starsport
Aksel Bakajoko

Evidentno je na povrede rođenog Parižanina uticala činjenica da je u jesenjem delu sezone pauzirao. Završio je u avgustu misiju u Sent Galenu, ostao pod ugovorom sa Interom, ali bez takmičarskih mečeva. Treninzi u manjim grupama su jedno, a sa ekipom sasvim drugo i jasno je bilo i ljudima u Crvenoj zvezdi kad su ga dovodili da ne može sve da ide glatko.

U Crvenoj zvezdi imaju poverenja u Bakajoka, o čemu govori i podatak da je igrač sa najdužim trajanjem ugovora. Saradnja je sklopljena do juna 2024. godine, a kad je dovođen stručni štab je u njegovoj brzini i energiji video fudbalera sposobnog da odgovori na dve pozicije – ofanzivnog beka i krilnog napadača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading