KAKVA BOMBETINA: Prekaljeni veteran i šampion Engleske STIŽE U PRESTONICU!

Autor:

Sport

27.03.2021

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika transfer-bomba potresla je Evropu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Fenera imaju novog trenera!

Kako prenose mediji iz Turske, Fenerbahče je digao ruke od vraćanja Joakima Leva, koji je ekipu vodio 1998, pa je dogovorio saradnju sa Maurisijom Sarijem!

Mnogo se pisalo o Sariju nakon odlaska iz Juventusa, kao što je bio slučaj i u Čelsiju pre toga, da li je ovakav ili onakav, da li je on kriv za Juveom krah i slično, ali ne mari prekaljeni veteran za takve priče, već se baca na novi zadatak.

Erol Bulut ostavio mu je klub u rasulu, Emre Belozoglu vodiće klub dok ne stigne Sari, ali ne deluje realno da bi Fener mogao do titule, pošto do kraja šampionata ima deset kola, a prvi na tabeli, Bešiktaš, beži im pet bodova, uz utakmicu manje.

Plaća Juventus i dalje Sarija, ali to ne znači da u Istanbulu neće potpisati veoma unosan ugovor.

Maurisio Sari u Čelsiju

Moguće da ovaj notorno nervozni i strastveni pušač polako privodi kraju karijeru, pa želi da izvuče maksimalan finansijski iznos iz poslednjeg ugovora, ali svakako deluje kao veliki korak unazad za čoveka koji je svojevremeno gospodario i Serijom A, a i Premijer ligom.

Predsednik kluba Ali Koč lično se pobrinuo da ubedi Sarija da se ne vraća u Napoli, što vam govori sve o statusu koji će Italijan uživati u Turskoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading