PEP LUTKAR: Gvardiola još jednom pokazao kako se "vuku konci", SITI POTPUNO DOMINANTAN NA PUTU KA NOVOJ TITULI U PREMIJER LIGI!

Autor:

Sport

28.02.2021

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osporavali su Pepa Gvardiolu posle slabog starta Mančester sitija ove sezone, ali je on u 2021. gromoglasno odgovorio.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Može li genijalni Pep Gvardiola do treće titule sa Sitijem u Premijer ligi?

Nije se pravdao ili optuživao druge, već je mirno, vredno i marljivo radio sa svojim timom, pa ga je vratio tamo gde mu je mesto.

Mančester siti neporažen je u 2021, ali je to samo početak.

Gvardiolin tim vezao je čak 20 pobeda za redom u svim takmičenjima!

Njegov klub bezbedan je na prvom mestu u Premijer ligi, gde "crvenim đavolima" trenutno beže čak 13 poena.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Siti Junajtedu beži čak 13 poena na vrhu Premijer lige!

Koliko se samo puta vrtela ploča o tome da može da pobeđuje samo sa timovima vrednim milijarde evra, kada zagusti, Pepa nigde, i sličnih gluposti.

Možda preferirate Klopa, možda je Murinjo vaša "šoljica čaja", ali niko, apsolutno niko, više ne može da ospori da je Pep Gvardiola pravi fudbalski genije, posebno kada se uzme u obzir fluidno stanje tima koji vodi, gde skoro nijednog igrača nije imao na raspologanju čitavu sezone.

Sklapa Gvardiola brižljivo svoje kockice dok se palate drugima urušavaju oko njih, pa bi uskoro mogao da osvoji svoju 9. domaću titulu, a čak 30. trofej u brilijantnoj karijeri kao menadžer.

Sledeći izazov čeka ga 2. marta, kada će protiv Vulvsa imati priliku da se odlepi još više od gradskog rivala Junajteda koji vreba na drugom mestu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading