ŠPANSKI GIGANTI ČERUPAJU LIVERPUL: Glavobolja za Klopa, menadžer "redsa" MORAO DA SE OGLASI!

Autor:

Sport

28.02.2021

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jirgen Klop nimalo nije zadovoljan kolegama iz Španije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mohamed Salah i Jirgen Klop tandem su koji je doneo ogroman uspeh Liverpulu

Pokušaji španskih giganata Real Madrida i Barselone da ubede Mohameda Salaha da pređe u toplije predele za sada nisu urodili plodom, ali to ne znači da Klopa svakodnevno ne boli glava na samu pomisao o odlasku "Egipatskog Kralja".

Ne samo da mora iznova i iznova da opovrgava razne izmišljotine, već ga ljute nagoveštaji da njegovi igrači, pa i Salah među njima, nisu 100% posvečeni Liverpulu i pokušaju da se odbrani titula.

Takva tvrdnja ne može se previše ozbiljno shvatiti kada je i sam Salah zimus "flertovao" sa Špancima i pričao samo najbolje o ta dva velika kluba.

- Real i Barsa su dva vrhunska kluba. Ne znam šta će se dogoditi u budućnosti, ali sam trenutno fokusiran na Liverpul i osvajanje titule i Lige šampiona ponovo - tom prilikom je izjavio popularni "Mo".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Salah je zimus bio u "ozbiljnom flertu" sa Realom i Barsom

Kada se pogleda statistika munjevitog krilnog napadača, ne deluje kao da špekulacije utiču na njega, pošto već ima 17 golova u ligi, dovoljno za prvo mesto na listi strelaca.

Možda igra vrhunski, ali se to ne odražava na rezultate, pa je Liverpul već manje-više van trke za titulu na domaćoj sceni, dok u Ligi šampiona još uvek ima nade.

- Veoma je neprijatna situacija, nema šta. Brojke govore za sebe, jasno mi je zašto su zainteresovani, ali Mo zaista igra ključnu ulogu ovde, nije samo golgeter već se razvio u svim aspektima igre. Ponavljam, on je za nas veoma, veoma bitan igrač, pa se nadam da će biti sa nama još dug niz godina - zaključio je Jirgen Klop.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jirgen Klop ne želi da zamišlja budućnost Liverpula bez Salaha

Ukoliko ne osvoje LŠ, biće zanimljivo videti kakvu će odluku odneti Mohamed Salah, a do tada navijači Liverpula mogu još uvek da se raduju uspesima sa "Egipatskim Kraljem".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading