EKSKLUZIVNO ZA REPUBLIKU: Terzić RAZJASNIO situaciju oko Boaćija!

Autor:

Sport

28.02.2021

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je Zvezdan Terzić ekskluzivno istakao za "Republiku", situacija sa odštetom koju Zvezda duguje Đangsuu za Ričmonda Boaćija drugačija je nego što je prvobitno delovalo.

RepublikaFoto: Starsport
Šta će biti sa preostalom ratom za Ričmonda Boaćija?

Sjajni napadač iz Gane, sada fudbaler Gornika, vratio se u Zvezdu iz Đangsua u avgustu 2018. godine, i to za navodnih 2.500.000 evra. 

Nije se vratio na vrhunac forme u kakvoj je bio tokom prvog mandata na Marakani, pa je kao slobodan igrač prešao u Poljsku, dok se kineski klub u međuvremenu ugasio.

Shodno mogućnostima klubova sa naših prostora, Zvezda je Boaćija trebala da otplaćuje u ratama, ali je kao bomba odjeknula vest da Zvezde posle gašenja Đangsua neće morati da isplati Kinezima ostatak dugovanja.

RepublikaFoto: Starsport
Boaći, sada fudbaler Gornika, vratio se u Zvezdu iz Đangsua, koji se u međuvremenu ugasio

Generalni dirketor crveno-belih sada je odlučio da razjasni situaciju, i da pojasni da će Zvezda sva svoja dugovanja ipak morati da izmiri.

- Ostala je poslednja rata od 833.000 evra, a ne 1.600.000. Ali moramo i to platiti, postoji stečajni upravnik koji će verovatno da radi svoj posao - istakao je Zvezdan Terzić ekskluzivno za "Republiku".

RepublikaFoto: Starsport
Zvezdan Terzić razjasnio je da crveno-beli ipak moraju da pokriju dugovanja

Šteta, taj novac bi Zvezdi dobro došao na nekom drugom mestu, ali šta je, tu je.

Kako kažu u našem narodu - čist račun, duga ljubav.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Realno

28.02.2021 13:01

Kakav teks...U skladu sa renomeom "novina". Da sam na mestu urednika rubrike shvatio bih da nisam za ovaj posao. Nivo nizih razreda osnovne skole

Luiggi

28.02.2021 21:02

A kako to kinezima koji se ugasili mora da se plati a srbskim klubovima koji da je dao novac pa su otišli u stečaj nemora da plati ili je to izgovor daće da mazne te pare