GOLOVI PADALI NA SVE STRANE: Poker Junajteda i Totenhema, Dinamo slavio u Rusiji!

Autor:

Sport

18.02.2021

20:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

OPd 18:55 pored meča Crvena zvezda Milan odigrano je još sedam utakmica.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Totenhema

Ubedljive pobede upisali su engleski giganti Totenhem i Mančester junajted.

Sparsi su savladali Volfzberger u Budimpešti sa 4:1. Murinjo je dosta mešao tim, Kejn je ostao u Engleskoj, ali i pored toga njegovi momci upisali su ubedljiv trijumf.

Posle 34 minuta na semaforu je beć bilo 0:3. Bejl je prvo uposlio Sona, a onda je i sam u svom stilu postigao drugi gol. Kanonadu Totenhema u prvom poluvremenu završio je Lukas Moura.

Domaćin je smanjio u 55. minutu kada je Lindl pogodio sa bele tačke. Konačan rezultat postavio je Karlos Vinisijus u 88. minutu.

Junajted je na teškom gostovanju Real Sosijedadu iznenađujuće lako slavio sa 4:0.

 

Bruno Fernandeš je u prvom poluvremenu postigao jedini gol, a to se dogodilo u 27. minutu susreta. Zahvaljujući VAR–u je u 58. minutu Fernandešu "dodeljen" i drugi gol i tada je već bilo jasno da će Sosijedad teško izbeći poraz.

Markus Rašford je u 64. minutu "dodao so na ranu" i povisio rezultat na 3:0, a konačnih 4:0 postavio je Danijel Džejms u 90. minutu utakmice.

Fudbaleri zagrebačkog Dinama su rezultatom 3:2 pobedili Krasnodar na gostujućem terenu u Rusiji.

Već u 15. minutu utakmice je Petković postigao vodeći gol za Dinamo, a 13 minuta kasnije je stiglo izjednačenje, preko Šveđanina Markusa Berga.

Ovim rezultatom se otišlo na poluvreme, a u nastavku je hrvatski predstavnik odigrao jako dobar fudbal.

Poveli su sa 2:1 od 54. minuta, kada je strelac ponovo bio Bruno Petković. U 69. minutu je Klasen uspeo da donese novo izjednačenje, ali onda je Ativmen rešio pitanje pobednika u 75. minutu za velikih 3:2 za Dinamo.

Olimpijakos je sa 4:2 pobedio ekipu PSV–a, a čak pet od šest golova postignuto je u prvom poluvremenu.

Bukalakis je već u 9. minutu utakmice doneo vođstvo grčkim crveno-belima, da bi Zaravi samo 5 minuta kasnije doneo izjednačenje, 1:1.

Iskusni Jan Mvila je povisio na 2:1 u 37. minutu, a ponovo Zaravi donosi izjednačenje PSV–u, ovoga puta samo dva minuta kasnije.

Na 3:2 pred odlazak u svlačionice Olimpijakos je doveo El Arabi u drugom minutu sudijske nadoknade, da bi konačan rezultat postavio Masuras u 83. minutu za 4:2.

U ostalim mečevima Roma je u gostima bila bolja od Brage sa 2:0, Jang Bojs je sa 4:3 savladao Leverkuzen, dok golova nije bilo na meču Slavije iz Praga i Lestera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading