ANĆELOTIJEV EVERTON U NOKDAUNU: Vilson je HEROJ crno-belih, Njukaslu DRAMA na "Gudison parku"!

Autor:

Sport

30.01.2021

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvostruki strelac šokirao "karamele".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Duel Sent-Maksima (Njukasl) i Kolmena (Everton)

Fudbaleri Evertona doživeli su neprijatan poraz na svom "Gudison parku", pošto ih je u okviru 21. kola Premijer lige savladao Njukasl rezultatom 2:0 (0:0).

Heroj "svraka" bio je u subotu odlični Kalum Vilson koji je postigao oba pogotka za goste, u 73. i 93. minutu utakmice.

"Karamele" su bolje otvorile susret, a prvi deo igre protekao je u ofanzivi čete italijanskog menadžera Karla Anćelotija čiji izabranici nikako nisu uspevali da pronađu put do mreže rivala.

Ono što fudbalerima Evertona nije pošlo za rukom, Vilsonu jeste, i to dva puta. Najpre je u 73. minutu iskoristio upotrebljivu loptu Šelvija, pa je briljantnim trzajem glavom savladao Pikforda. Isti igrač je potvrdio slavlje "njuke" u trećem minutu sudijske nadoknade posle kontranapada i tačnog pasa Luisa.

Ovim porazom Everton je ostao na sedmom mestu premijerligaške tabele sa 33 boda, dok je Njukasl trenutno 16. sa 22, devet više od Fulama koji je prvi tim u zoni ispadanja.

Ostali dueli 21. runde premijeršipa igraju se tokom vikenda, a naročito zanimljivo biće večeras od 18:30 časova na "Emirejtsu", gde se sastaju Arsenal i Mančester junajted.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading