LIGA JE DONELA ODLUKU! Legendarnom klubu PONOVO ODUZETI bodovi!

Autor:

Sport

08.04.2024

17:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije prvi put da se primenjuje kazna.

LIGA JE DONELA ODLUKU! Legendarnom klubu PONOVO ODUZETI bodovi!

Foto: printskrin/vikipedia

Danas je iz sedišta Premijer lige stigla odluka da se fudbalskom klubu Everton oduzmu još dva boda zbog finansijskih nepravilnosti.

Ovo je samo nastavak problema sa kojima se klub suočava, a u saopštenju povodom ove odluke, Everton je najavio da će uložiti žalbu.

Klub je istakao da smatra da dalje sankcije nisu bile odgovarajuće, ali da će ostati posvećen saradnji sa Premijer ligom na svim pitanjima koja se odnose na pravila Lige.

Takođe, izražena je zabrinutost zbog nedoslednosti različitih komisija u pogledu oduzimanja bodova.


Sa ukupno osam oduzetih bodova zbog finansijskih nepravilnosti, Everton sada ima 27 bodova, samo dva više od 17. Notingem Foresta i 18. Lutona, koji je trenutno prvi "ispod crte". Ova kazna dodatno komplikuje situaciju kluba i povećava pritisak u borbi za opstanak u Premijer ligi. Finiš sezone će sigurno biti veoma napet za navijače "karamela".

Iz Evertona stižu jasni signali da klub neće mirno prihvatiti oduzimanje bodova i da će se boriti za svoja prava putem žalbe. Takođe, izražena zabrinutost zbog nedoslednosti različitih komisija u pogledu oduzimanja bodova ukazuje na kompleksnost situacije i na neophodnost dosledne primene pravila u sličnim situacijama u budućnosti.

Pored najave žalbe, Everton je istakao da ostaje posvećen saradnji sa Premijer ligom na svim pitanjima koja se odnose na pravila Lige. Ovo je važan signal klubskog rukovodstva da će sarađivati sa nadležnim organima kako bi rešili sve eventualne probleme i unapredili poslovanje kluba.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading