NIJE MU NI ISTEKLA SUSPENZIJA, A VEĆ PONOVO OPTUŽEN! Tonali SE ponovo NEDOZVOLJENO kladio i preti mu NOVA KAZNA!

Autor:

Sport

28.03.2024

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije naučio lekciju...

NIJE MU NI ISTEKLA SUSPENZIJA, A VEĆ PONOVO OPTUŽEN! Tonali SE ponovo NEDOZVOLJENO kladio i preti mu NOVA KAZNA!

Foto: Tanjug/AP

Sandro Tonali pod istragom zbog klađenja

Italijanski fudbaler Sandro Tonali, koji trenutno igra za Njukasl, nalazi se pod istragom Fudbalskog saveza Engleske (FA) zbog kršenja odredbi o zabrani klađenja. Ova situacija dodatno komplikuje već postojeću desetomesečnu suspenziju koju je Tonali dobio od Fudbalskog saveza Italije zbog istog prekršaja, dok je još bio član Milana.

Novi dokazi ukazuju da se 23-godišnji vezista kladio čak 50 puta u periodu od 12. avgusta do 12. oktobra 2023. godine, kada je već bio deo Njukasla. Ovo izaziva ozbiljnu zabrinutost kako u klubu tako i u samoj Fudbalskoj asocijaciji.

Reakcija kluba i igrača


U saopštenju kluba istaknuto je da će Njukasl u potpunosti sarađivati sa istragom, naglašavajući da je to sve što mogu da saopšte u ovom trenutku. Takođe, Tonaliju je dat rok da do 5. aprila odgovori na optužbe, dok je igrač trenutno pod suspenzijom koju je dobio od FA.

Transfer iz Milana u Njukasl

Tonali je stigao u Njukasl u julu prošle godine u transferu vrednom 60 miliona funti iz Milana, što ga čini jednim od najskupljih igrača u istoriji kluba. Međutim, njegova karijera sada je ozbiljno ugrožena zbog ovih optužbi i istrage koja je pokrenuta protiv njega.

 

Očekuje se da će javnost biti pažljivo informisana o razvoju situacije, a Sandro Tonali će se suočiti sa ozbiljnim posledicama ukoliko se optužbe dokažu tačnim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading