DANAS JE NAJVAŽNIJI DATUM U GODINI: 04.04. je MAGIČAN niz koji morate OVAKO da iskoristite!

Autor: REPUBLIKA/M.OGNJENOVIĆ

Lifestyle

04.04.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada je idealno vreme da stvari okrenete u vašu korist.

DANAS JE NAJVAŽNIJI DATUM U GODINI: 04.04. je MAGIČAN niz koji morate OVAKO da iskoristite!

Foto: shutterstock.com

Brojevi mogu dosta toga da otkriju o našem životu

Mnogim ljudima je već dobro poznat "datum ogledala". Taj magičan dan koji svi žudimo da iskoristimo najbolje moguće i stvari okrenemo da idu u našu korist. Jasno je da slučajnosti ne postoje i da je ovo velika simbolika. 

04.04.2024. 

Republika

Foto: shutterstock

Danas je takva energija da će se sve ono što zacrtate postati stvarnost u bliskoj budućnosti

Ovaj datum je najskladniji u aprilu jer je sam broj četiri - harmonija, a sada je imamo troduplo. 

Ovaj niz simbolizuje stabilnost, uzemljenje, sigurnost. Sve ono što želite da postignete, sada je pravo vreme za to. Ako već duži vremenski period imate problem sa tim da se ustalite i pronađete, iskoristite momenat i zapišite sve šta želite i čemu stremite!

Danas je povoljan dan za intelektualnu i fizičku aktivnost, kao i za emocionalnu i duhovni razvoj. Četri je broj koji stvara posebno stanje uma i duha u nama. Možda će vam sve ovo pomoći da postanete ljubazniji i bolji, pre svega prema vama samima. 

Oslobodite se mučne proslosti 

Sada je vreme da se otarasite svega što vas muči, guši, koči... Sada je takva energija da vam pomaže u samom procesu oslobađanja od negativnosti i neprijatnih osećanja, kao i mračnih sena iz prošlosti. 

Ako imate neke neostvarene želje, sada ćete ih sigurno ispuniti. Pustite vreme i verujte u sam pozitivan ishod situacije. 

Mnogi će doživeti neviđeni uspeh, biće pozitivnih promena koje ste već dugo iščekivali. Gledaćete svet s više radosti, ako budete bili dobri kako prema drugima, tako i prema vama samima. 

Budite strpljivi jer će se svi problemi uskoro rešiti. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading