DOBITNA KOMBINACIJA ZA DERBI SEVEROZAPADA ENGLESKE: Uživajte u AdmiralBet lokalima uz gratis pivo

Autor:

Sport

05.04.2024

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica između Mančester junajteda i Liverpula se igra u nedelju od 16.30.

DOBITNA KOMBINACIJA ZA DERBI SEVEROZAPADA ENGLESKE: Uživajte u AdmiralBet lokalima uz gratis pivo

Foto: AdmiralBet

Ovaj vikend je rezervisan za pravi fudbalski spektakl! Naime, u nedelju se igra jedan od najvećih derbija Engleske, u kojem će od 16.30 časova Mančester junajted ugostiti Liverpul u 32. kolu Premijer lige.

Crveni đavoli su pre samo nekoliko dana odigrali još jedan derbi, protiv Čelsija, i to kakav. Crveni iz Mančestera su uspeli da nadoknade dva gola zaostatka iz prvog poluvremena i dođu do potpunog preokreta. Delovalo je da će se Junajted kući odneti velika tri boda sa Stamford bridža, međutim sve se promenilo u samo dva minuta. Pri rezultatu 3:2 za "crvene đavole", Dalo je napravio penal u 97. minutu, koji je realizovao Kol Palmer za 3:3. Nije prošao ni ceo minut od izjednačujućeg, a isti igrač je u 11. minutu nadoknade postigao još jedan gol za konačnih 4:3 i veliko slavlje Poketinovih momaka.

Nadamo se da će nam predstojeći okršaj između dve najtrofejnije ekipe sa Ostrva doneti istu dozu neizvesnosti, uzbuđenja i golova, a kladionica AdmiralBet se postarala da užitak bude zagarantovan svim posetiocima lokala. Samo ove nedelje 7. aprila u svim AdmiralBet lokalima posetioce na svako poručeno Carlsberg pivo očekuje još jedno pivo gratis.

U promociji učestvuju Carlsberg flašice od 0.25l i 0.4l, pa će u nedelju do ponoći svi posetioci da računaju na akciju 1+1 u svim AdmiralBet lokalima.

Svratite do svog omiljenog AdmiralBet lokala u nedelju, naručite pivo i nazdravite sa ekipom u društvu vrhunskog sporta!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading