OVOG VIKENDA IRCI SLAVE SVETOG PATRIKA, A EVO KAKO SE OBELEŽAVA KOD NAS!

Autor:

Sport

16.03.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dani keltske magije počinju danas.

OVOG VIKENDA IRCI SLAVE SVETOG PATRIKA, A EVO KAKO SE OBELEŽAVA KOD NAS!

Foto: AdmiralBet

Dan svetog Patrika važi za jedan od najveselijih praznika na svetu i predstavlja irski nacionalni praznik. Tradicija proslave ovog praznika u Irskoj postoji duže od 1.000 godina, ali slavi se i u ostalim delovima sveta gde žive Irci. 

Prema legendi, sveti Patrik je doneo hrišćanstvo u Irsku, a praznik se obeležava 17. marta, i tog dana irske porodice tradiocionalno ujutru idu u crkvu, a popodne slave uz pesmu i ples. Za ovaj praznik se prekida post na jedan dan, a služi se pivo i tradicionalna irska jela od slanine i kupusa, dok zelena boja dominira pri dekorisanju.

Sutra se u svetu obeležava Dan svetog Patrika, a ovaj praznik je sinonim za lud provod i zabavu. U Srbiji se ovaj praznik više od 30 godina obeležava koncertom grupe Orthodox Celts, ali keltska magija u AdmiralBetu traje celog vikenda. Od 15. do 18. marta imate priliku da se priključite potrazi za skrivenim ćupom sa zlatom na kraju duge u kojem se nalazi čak 5.000 besplatnih spinova. Kako biste se dohvatili skrivenog ćupa sve što treba da uradite je da zaigrate neke od 50 slot igara sa tematikom Dana svetog Patrika i izborite se za mesto među 50 najboljih na St Patrick’s vikend turniru koji će podeliti besplatne spinove.

Učešće na ovom turniru je omogućeno svima koji imaju registrovan korisnički nalog na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve!

Foto: AdmiralBet

AdmiralBet

Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa! Prva dopuna naloga igračima donosi 100% bonusa na depozit, druga 150%, dok pri trećoj uplati igrače očekuje fenomenalnih 250% bonusa! Svaki od predviđenih bonusa može biti isplaćen u vidu freebeta, bonusa za slot ili bonusa za virtuale, potrebno je samo uneti promo kodove BET, SLOT ili VIRTUAL, zavisno od izbora bonusa.

Takođe, na sajtu AdmiralBeta se održava prvi Fazi slot maraton, koji se sastoji iz čak šest nedeljnih etapa. Do 21. aprila svake nedelje će 100 najbolje plasiranih igrača osvojiti iPhone 15, Sony Playstation 5, Apple sat, AirDrops slušalice ili 2.000.000 bonusa!

Prepustite se čarima najveselijeg praznika! Obucite se u zeleno, natočite sebi pivo i bacite se u potragu za skrivenim ćupom sa blagom!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading