IMATE 500.000 RAZLOGA DA UČESTVUJETE U NOVOM POKER TURNIRU!

Autor:

Sport

18.02.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzbudljiva avantura vas očekuje ovog februarskog vikenda!

IMATE 500.000 RAZLOGA DA UČESTVUJETE U NOVOM POKER TURNIRU!

Foto: AdmiralBet

Samo mesec dana nakon velikog prazničnog Welcome ’24 turnira, kladionica AdmiralBet je organizovala novi poker turnir sa zagarantovanim fondom od 500.000 dinara! Buy-in za 500k turnir je 3000+300 dinara, a turnir je zakazan za 18. februar sa početkom od 18 časova.

S obzirom na povećano interesovanje među poker igračima, kao i rast koji je poker platforma doživela, AdmiralBet je nedavno angažovao profesionalnog poker igrača Milana Rakića, poznatijeg kao El Maestro, na mesto ambasadora brenda. Popularni El Maestro će svojim velikim znanjem i bogatim iskustvom pomoći AdmiralBetu da svojim igračima ponudi najbolju online poker platformu na domaćem tržištu.

Pored toga, uspostavljena je nova struktura dnevnih turnira sa sjajnim zagarantovanim nagradnim fondovima, koji se održavaju svakog dana, dok od sada svim igračima vraća do 50% rakebacka. Uz sve navedeno, AdmiralBet konstantno radi na unapređenju poker platforme uvažavanjem sugestija korisnika, sa namerom da ljubiteljima najpopularnije kartaške igre na svetu omogući najbolje moguće iskustvo igranja online pokera u Srbiji.

Pored toga, do 24. februara AdmiralBet će svakog dana deliti putovanje za dve osobe, a sve što je potrebno da se uradi kako bi otputovali na neku od egzotičnih destinacija je da pogodite najveću kvotu u danu.

Navedena borba za 500.000 dinara GTD-a, kao i Letuj zimi promocija su dostupni svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve!

Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa! Prva dopuna naloga igračima donosi 100% bonusa na depozit, druga 150%, dok pri trećoj uplati igrače očekuje fenomenalnih 250% bonusa! Svaki od predviđenih bonusa može biti isplaćen u vidu freebeta, bonusa za slot ili bonusa za virtuale, potrebno je samo uneti promo kodove BET, SLOT ili VIRTUAL, zavisno od izbora bonusa.

Prijavite se za najveći poker turnir na vreme i priključite se borbi za pola miliona dinara!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading