ZVEZDA GLEDA U BUDUĆNOST, CRNO-BELI DOČEKUJU SPLIT

Autor:

Sport

05.02.2024

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda gostuje Budućnosti, dok Partizan dočekuje Split u okviru 19. kola AdmiralBet ABA lige.

ZVEZDA GLEDA U BUDUĆNOST, CRNO-BELI DOČEKUJU SPLIT

Foto: AdmiralBet

Duplo kolo Evrolige je za nama, a tokom vikenda su odigrano samo dve utakmice u regionalnoj košarkaškoj ligi. Najpre je u subotu Cedevita Olimpija savladala Borac u Čačku, nakon čega je FMP na svom terenu nadigrao Igokeu u nedelju. Na današnjem programu su tri utakmice, a svoje mečeve igraju oba večita rivala u nastavku 19. kola AdmiralBet ABA lige.


 

Naime, prvi na teren izlaze košarkaši Crvene zvezde, koji su prošle nedelje slavili protiv Valensije i izgubili od Barse u okviru duplog kola Evrolige. Od 17 časova Zvezda gostuje Budućnosti u velikom derbiju ABA lige, sa namerom da i deveti put zaredom savlada Podgoričane, ali Morača je tradicionalno nezgodno gostovanje. Kad je reč o Budućnosti, ekipa Andreja Žakelja je poslednji poraz u ABA ligi pretrpela krajem decembra, nakon čega su ostvarili niz od pet uzastopnih trijumfa. Nešto je drugačija situacija u Evrokupu, gde su poraženi na dve od poslednje tri utakmice i sada se nalaze na 7. mestu grupe B, dva kola pre kraja grupne faze.


 

Odmah nakon ovog susreta, na scenu stupaju igrači Partizana, koji dočekuju Split od 19 časova. Crno-beli su u prošlonedeljnom duplom kolu upisali dva poraza, od Monaka i Virtusa, pa se nakon poraza u večitom derbiju nalaze u seriji od tri vezana poraza u svim takmičenjima. Za kraj, od 21 čas igraju Mornar i Cibona, dok se sutradan sastaju Krka i SC Derbi, odnosno Zadar i Mega.


 

Generalni sponzor ABA lige, kompanija AdmiralBet, je za ovu priliku spremila jedinstvene specijale, kao što su da će Kenan Kamenjaš postići 15+ poena uz 7+ skokova ili da će Nedović postići više od 20 poena, a tu je i standardnih 20% freebeta od svakog uplaćenog tiketa koji sadrži opklade na učinke pet ili više abaligaških igrača, do kraja sezone.


 

Pored toga, do 24. februara AdmiralBet će svakog dana deliti putovanje za dve osobe, a sve što je potrebno da se uradi kako bi otputovali na neku od egzotičnih destinacija je da pogodite najveću kvotu u danu. Sve od navedenih promocija, kao celokupna ponuda, su dostupni svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve!


 

Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa! Prva dopuna naloga igračima donosi 100% bonusa na depozit, druga 150%, dok pri trećoj uplati igrače očekuje fenomenalnih 250% bonusa! Svaki od predviđenih bonusa može biti isplaćen u vidu freebeta, bonusa za slot ili bonusa za virtuale, potrebno je samo uneti promo kodove BET, SLOT ili VIRTUAL, zavisno od izbora bonusa.


 

Izaberite svoju petorku, preuzmite freebet bonus i uživajte u najboljoj regionalnoj košarci i najširoj ponudi!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading