SAZNAJTE KOJA JE DOBITNA VOĆNA KOMBINACIJA OVE ZIME

Autor:

Sport

29.01.2024

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prava kombinacija je vredna pola miliona!

SAZNAJTE KOJA JE DOBITNA VOĆNA KOMBINACIJA OVE ZIME

Foto: AdmiralBet

Prošle nedelje smo išli u biblioteku, a ove nedelje imamo priliku da primenimo znanje koje smo stekli prelistavajući naše omiljene knjige i da izaberemo pravu kombinaciju voćkica koje će nam povećati imunitet ove zimske sezone. Naime, Voćni kup je novi slot turnir koji se održava ove nedelje, a biće dostupan samo na AdmiralBet.rs.

Turnir traje od 29. januara do 4. februrara do ponoći, a 40 najbolje plasiranih igrača će podeliti fantastićnih 500.000 dinara. Kao šta mu i samo ime kaže, glavni fokus ovog turnira će biti na popularnim slot igrama sa voćnom tematikom, a kompletan spisak igara koje učestvuju se nalazi ovde.

Pored toga, do 24. februara AdmiralBet će svakog dana deliti putovanje za dve osobe, a sve što je potrebno da se uradi kako bi otputovali na neku od egzotičnih destinacija je da pogodite najveću kvotu u danu. Sve od navedenih promocija, kao celokupna ponuda, su dostupni svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali to nije sve!

 

Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa! Prva dopuna naloga igračima donosi 100% bonusa na depozit, druga 150%, dok pri trećoj uplati igrače očekuje fenomenalnih 250% bonusa! Svaki od predviđenih bonusa može biti isplaćen u vidu freebeta, bonusa za slot ili bonusa za virtuale, potrebno je samo uneti promo kodove BET, SLOT ili VIRTUAL, zavisno od izbora bonusa.

 

Zagrizite svoje omiljene voćkice, uniesite preporučenu dozu vitamina i osetite sočan ukus pobede!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading